Dette er tråden, hvor man kan snakke løst og fast om alt der har med mad at gøre.

Hvad har du lavet i ugens løb, og hvad står menuen på i weekenden? Uanset om menuen er pasta med ketchup eller créme brûlée, er man velkommen til at dele det

Denne tråd oprettes automatisk af botten hver torsdag kl 6.

Hvis du har spørgsmål til botten eller ønsker at bruge den på et fælleskab, så skriv til @President_Pyrus@feddit.dk .

God lille-fredag og bon appétit!

  • SorteKaninA
    link
    fedilink
    arrow-up
    2
    ·
    5 days ago

    Jo, det bliver bare ikke en særlig stor pizza 😅. Jeg plejer simpelthen at lave en rektangel der fylder hele stålet, så får man mest pizza per gang i ovnen :)

    • Tralle
      link
      fedilink
      arrow-up
      2
      ·
      edit-2
      5 days ago

      Haha ja okay 🙂

      Også det jeg hader mest ved den lille, den kan slet ikke lave dem store nok.

      Søster har investeret stort og købt en rigtig en på el. Jeg overvejer stadig om livet egentlig er værd at leve uden sådan en 🙂

      • SorteKaninA
        link
        fedilink
        arrow-up
        2
        ·
        edit-2
        5 days ago

        Personligt synes jeg min pizza i ovn på stål bliver rigtig god, bedre end mange pizzasteder jeg har bestilt fra. Så jeg er pænt tilfreds og så behøver jeg ikke have sådan en ekstra pizzaovn stående og vedligeholde den. Og stålet er meget nemt at vedligeholde og fylder ikke så meget :) (selvom det er ret tungt). Og så er stålet også rigtig godt når man vil bage brød

        • Tralle
          link
          fedilink
          arrow-up
          2
          ·
          5 days ago

          Ja, med et stål kan man rimeligt nemt lave super gode pizzaer hjemme, sandsynligvis også langt bedre end fra det lokale pizzaria, men det er også lidt en anden form for pizza de laver der.

          Vi kalder dem provins-pizza 🙂 Intet ondt ment med det, kan sagtens tage en salat-kebab pizza dagen der på.

          Med de små ovne kommer man måske lidt nærmere de italienske. Og så er de gode til pitabrød også.

          • SorteKaninA
            link
            fedilink
            arrow-up
            1
            ·
            5 days ago

            Jeg synes faktisk også jeg kommer rimelig tæt på det italienske med stål. Med det høje proteinindhold får jeg en sprød bund der bliver godt brunet, det giver virkelig noget. Jeg siger bare, du behøver altså ikke sådan en ovn for at lave en god hjemmepizza :)

            • Tralle
              link
              fedilink
              arrow-up
              1
              ·
              5 days ago

              Nu skal du ikke tale mig fra den. Jeg er jo sikker på min livskvalitet bliver forbedret 600% hvis jeg får en 😄

              • SorteKaninA
                link
                fedilink
                arrow-up
                1
                ·
                5 days ago

                Jeg taler dig jo ikke fra det, jeg taler dig bare imod stålet i stedet for 😈. Det er desuden også langt billigere end sådan en pizza ovn