Dette er tråden, hvor man kan snakke løst og fast om alt der har med mad at gøre.
Hvad har du lavet i ugens løb, og hvad står menuen på i weekenden? Uanset om menuen er pasta med ketchup eller créme brûlée, er man velkommen til at dele det
Denne tråd oprettes automatisk af botten hver torsdag kl 6.
Hvis du har spørgsmål til botten eller ønsker at bruge den på et fælleskab, så skriv til @President_Pyrus@feddit.dk .
God lille-fredag og bon appétit!
Ja, med et stål kan man rimeligt nemt lave super gode pizzaer hjemme, sandsynligvis også langt bedre end fra det lokale pizzaria, men det er også lidt en anden form for pizza de laver der.
Vi kalder dem provins-pizza 🙂 Intet ondt ment med det, kan sagtens tage en salat-kebab pizza dagen der på.
Med de små ovne kommer man måske lidt nærmere de italienske. Og så er de gode til pitabrød også.
Jeg synes faktisk også jeg kommer rimelig tæt på det italienske med stål. Med det høje proteinindhold får jeg en sprød bund der bliver godt brunet, det giver virkelig noget. Jeg siger bare, du behøver altså ikke sådan en ovn for at lave en god hjemmepizza :)
Nu skal du ikke tale mig fra den. Jeg er jo sikker på min livskvalitet bliver forbedret 600% hvis jeg får en 😄
Jeg taler dig jo ikke fra det, jeg taler dig bare imod stålet i stedet for 😈. Det er desuden også langt billigere end sådan en pizza ovn