Det er selvfølgelig prisværdigt at prøve at protestere på den måde, men jeg forholder mig meget skeptisk til at dette kommer til at ændre noget fundamentalt.

Vi kan jo se hvad der sker fra sidelinjen, og i er meget velkomne til at bruge Feddit.dk mens /r/Denmark er væk. I er selvfølgelig også velkommen til at blive når /r/Denmark vender tilbage :)

Feddit.dk vil naturligvis aldrig introducere reklamer eller begrænse måden brugerne tilgår siden på (så længe det ikke er til gene for andre brugere).

  • @letraset
    link
    711 months ago

    For reddit-brugere der bruger 3. parts apps virker tiltaget ikke som værende godt nok, som protest. Men det skaber noget opmærksomhed, også for brugere der måske ikke lever på reddit, men som blot besøger en enkel subreddit en gang om dagen.

    Selv håber jeg at reddit skyder sig selv så grundigt i foden, at en stor del af de meste aktive i brugerbasen kommer på fediverset i stedet. Det er ikke sundt for samfundet, når de største platforme for udtryk, er ejet af udenlandske børsnoterede firmaer.

    Hvis de gennemfører deres API-ændringer, så kommer jeg nok ikke til at bruge det længere. Jeg vil egentlig også meget hellere dele indhold på lemmy-instanser, end på reddit, og hjælpe til med at det kan blive en platform folk bruger, og er glade for. Feddit.dk som arvtager fra r/denmark ville være stærkt!