Det var lækkert, men også alt for meget for én person at spise.

  • SorteKaninA
    link
    fedilink
    arrow-up
    5
    ·
    19 days ago

    Mangler obligatorisk “så du ikke behøver at gøre det”.

    Tror aldrig jeg har smagt krabbe. Kan man sammenligne det med rejer?

    • Tralle
      link
      fedilink
      arrow-up
      2
      ·
      edit-2
      19 days ago

      Jeg synes taskekrabbe er sindsygt godt.

      Skal jeg være ærlig vil jeg hellere have krabbeklør end hummer, og så er de billigere.

      Det ser nu godt ud af servere sådan et helt fad med krabbeklør og citroner, godt brød og mayo eller urtecreme

      En tør cremant til så er vi oppe at ringe.

      Der er mange gode ting at lave på krabbeklør.

      Jeg lavede nogle krabbefrikadeller som jeg bruge til topping på ramen, det var også et hit.

    • djmikeale@lemm.eeOP
      link
      fedilink
      English
      arrow-up
      2
      ·
      19 days ago

      Ej, det har du da helt ret i! Satans! 😄

      Det minder lidt om hinanden, på samme måde som oksekød minder om svinekød. Så øh. Ikke rigtigt ;)

      herudover er konsistensen også anderledes. Rema 1000 havde krabbeklør til 40 kroner for 400g her til påske, og så plejer de også at sælge dem til nytår. Så du kan prøve det der. De er allerede kogt, og jeg plejer at bruge en hammer til at knække skallerne (hvilket også er meget underholdende)

      • Ymer
        link
        fedilink
        arrow-up
        2
        ·
        19 days ago

        Til dit forsvar svarer 400g kløer vel kun til… 100g kød? 200g? Lyder lækkert uanset 🤤

        • djmikeale@lemm.eeOP
          link
          fedilink
          English
          arrow-up
          4
          ·
          edit-2
          19 days ago

          Hehe jeps. Jeg vejede skallerne (+evt småretter af det kød jeg ikke kunne få ud) efter jeg havde spist, og der var ~220 gram skaller.

      • Tralle
        link
        fedilink
        arrow-up
        2
        ·
        19 days ago

        Konsistensen er svær at sammenligne med ret meget, meget lange basmatiris måske?