Det minder lidt om hinanden, på samme måde som oksekød minder om svinekød. Så øh. Ikke rigtigt ;)
herudover er konsistensen også anderledes. Rema 1000 havde krabbeklør til 40 kroner for 400g her til påske, og så plejer de også at sælge dem til nytår. Så du kan prøve det der. De er allerede kogt, og jeg plejer at bruge en hammer til at knække skallerne (hvilket også er meget underholdende)
Ej, det har du da helt ret i! Satans! 😄
Det minder lidt om hinanden, på samme måde som oksekød minder om svinekød. Så øh. Ikke rigtigt ;)
herudover er konsistensen også anderledes. Rema 1000 havde krabbeklør til 40 kroner for 400g her til påske, og så plejer de også at sælge dem til nytår. Så du kan prøve det der. De er allerede kogt, og jeg plejer at bruge en hammer til at knække skallerne (hvilket også er meget underholdende)
Til dit forsvar svarer 400g kløer vel kun til… 100g kød? 200g? Lyder lækkert uanset 🤤
Hehe jeps. Jeg vejede skallerne (+evt småretter af det kød jeg ikke kunne få ud) efter jeg havde spist, og der var ~220 gram skaller.
Konsistensen er svær at sammenligne med ret meget, meget lange basmatiris måske?
Tja, måske surimi/imitationskrabbe? Hvilket stadig er langt fra 😄