• @Buffalox@lemmy.world
    link
    fedilink
    3
    edit-2
    11 months ago

    Det virker vel klogt nok at vi ikke fornærmer andre lande unødigt.

    Hvor mange kompromisser er du så klar til at indgå?

    Måske de hellere skulle blande sig udenom hvilke bøger vi brænder eller ikke brænder, og koncentrere sig om at få lidt styr på deres fanatikere hjemme hos dem selv.

    • @SorteKaninMA
      link
      311 months ago

      Hvis det handler om at få Sverige ind i NATO, så kan jeg sgu godt leve med at man ikke kan brænde en koran af foran ambassaderne.

      Jeg synes heller ikke det er fedt men samtidig synes jeg dem der brænder koreaner af gør det udelukkende som provokation og jeg kan egentlig ikke se hvad vi mister ved et forbud af denne slags.

      Jeg tror ikke engang det er effektivt som demonstration da det blot gør folk vrede og øger enhver splittelse der allerede er. Og det er jo splittelse de her enkelte idioter også går efter.

      • @Buffalox@lemmy.world
        link
        fedilink
        111 months ago

        Måske Tyrkiet skulle have et vink med en vognstang, om at NATO altså kun er for demokratier, og ytringsfrihed er en nøgle funktion ved et demokrati.

        • @SorteKaninMA
          link
          211 months ago

          Jo enig, ville ønske det kunne lade sig gøre. Desværre er de allerede medlem af NATO og de har derfor også veto-ret. Så rent diplomatisk kan vi ikke gøre noget.

          • @Buffalox@lemmy.world
            link
            fedilink
            111 months ago

            USA har allerede tidligere truet med ikke at levere våben til Tyrkiet, da de købte Russiske våben, en handel der ville give Russiske våbeneksperter ulovlig adgang til NATO våben, iht. de betingelser Tyrkiet har indgået med USA.