Jeg er pt på udkig efter en ny stegepande (uden Teflon/PFAS), men synes det er svært at hitte hoved og hale i, hvad der er noget værd i oceanerne af SEO-optimeret robot-anbefalinger

Jeg tror mest jeg hælder til noget stål af en art da jeg har prøvet en non-pfas non-stick, der var noget værre hø

Det skal helst heller ikke være støbejern omend jeg ellers har hørt meget godt om dem

Hvad bruger I? Og er der noget I kan anbefale?

  • SorteKaninA
    link
    fedilink
    arrow-up
    3
    ·
    2 days ago

    Dejlig overkommelig pris ift Made In og All-Clad

    Med de priser de tager giver det nok også mere mening for de brands at reklamere, så måske er det derfor man hører mere om dem (forhåbentlig også fordi man får noget mere for pengene).

    • KlorofylA
      link
      fedilink
      arrow-up
      3
      ·
      1 day ago

      Kan se at man kan få en skeppshult ø28 professional ( håndtag af metal i stedet for at træ ) til omkring 800 kr pt. Det er en del.

      Den franske de buyer fås for under 400, hvilket jeg synes er helt fint. Købte en som teenager som stadig spiller 100% - på gas og over bål - efter 22 år. Panderne bliver runde hvis man bruger dem hårdt, og så er de irriterende at bruge på flade overflader.

      Dem af støbejern er super stabile. De er bare super tunge og lidt sværere at gøre slip let agtige. Og så tager de længere tid at varme op sammenlignet med pladestål.

      Angående kval kan man sikkert få noget støbejern der performer lige så godt til færre penge. Men man kan nok også være uheldig. Har før fået fat i en pande der simpelthen ikke var flad i bunden. Og så er det også lidt sent at det er lavet i Sverige.