Vandet med frøen nærmer sig kogepunktet
- 10 Posts
- 174 Comments
Måske skulle vi lære folk at lave ordentligt mad i stedet.
Nogle gange opdager man også at det kan man sagtens leve med når det kommer til stykket.
Her vil jeg gerne stemme i og sige jeg er enig.
Se på hvad de forskellige mærker har i deres “økosystem” Har i meget have har det ene mærke måske noget have værktøj som de andre ikke har. Og det er selvfølgelig kun akkuværktøj hvor det er relevant.
Om det er Dewalt, Makita, Bosch eller Milwaukee er stortset ligegyldigt.
Tralleto Forskning og Videnskab•Fermenteret kål reparerer skader, som stammer fra usund kost4·9 hours agoNu hoppede jeg lige i kaninhullet. At syrne er en fermentering.
Om forfatteren mener alm syrnede produkter som yoghurt, skyr, olign aner jeg ikke.
EDIT: Nu læste jeg lige artiklen :) det er fordi kefir kulturen er specielt sund, indeholder flere gode svampe og bakterier. Kefir er en symbiotisk kultur mellem gær og bakterier, du kan udover det folk kender som kefir, som er mælkebaseret, også fermentere sukkerholdige drikke med det.
Nu er jeg slet ikke inde i regler for hjemmearbejde etc. Men kunne det her ikke være døden for hjemmearbejde? Nu kræver arbejdsgiverer vel hjemmet overholder alle mulige regler for arbejdspladser?
Tralleto Forskning og Videnskab•Fermenteret kål reparerer skader, som stammer fra usund kost3·11 hours agoFermenterede mejeriprodukter aka syrnede mejeriprodukter ?
Rigtig mænd finder vandrør og elkabler med spunskruer, murbor og/eller søm
Penge er ikke noget værd før de er brugt
Nu er oksekød ikke en menneskeret.
Prisstigninger på dagligvarer vil altid ramme lavtlønnede hårdest.
Jeg har det lidt på samme måde, kød er sindsygt billigt taget i betragtning hvad det egentlig er. Det var godt nok ikke lige oksekød jeg synes var mest for billigt. Det er sindsygt at man kan sælge en flæskesteg til det samme som en halv liter vand.
Så virkeligt gerne at prisen bedre afspejler den luksus kød reelt er.
Nu kan jeg ikke se føreren af bilen, men er der et tema?
Den første ser jeg ikke det vilde ved, hun skal jo svinge til venstre og det er der en fin svingbane til.
Plejer også at rydde hvad der er når de er på bud, så ryger de i fryseren hjemme.
Kylling er noget af det eneste kød jeg køber. Det ophører forhåbentligt når vi får startet på vores hønseprojekt.
Har du overvejet at lave det selv? Det er relativt lige til.
Natriumhydroxid og noget fedt af en art, evt duft. Der findes flere opskrifter på nettet.
TralletoNyheder•Mathias skal arbejde syv år mere end kollegaen Jan: 'Jeg var inde at tjekke og fik et chok'dansk3·1 day agoUnderligt nok ser vi flere og flere der arbejder og investerer sig frem til at kunne gå som 60årige.
Og som den forbrændte påskehare skriver, så er man bare vildt meget ældre som 70årig end som 60årig.
Der er mange ting men sagtens kan forestille sig en på 60 er i stand til, som er helt urealistisk for en på 70.
Ja de er gode, det er enten dem eller gotenborgs skovkyllinger, men det skal dælme være en måned med luft i budgettet hvis man skal købe dem.
Jeg plejer at koge fond/suppe på skroget. Det er bare sindssygt lækkert at have god fond i fryseren. En risotto på boullionterning er bare ikke det samme.
Der er jeg også. Jeg har en manuel gammel trespade, den klassiske gamle.
Vil virkeligt gerne have en motoriseret en. Som ikke koster en milliard
TralletoNyheder•Techgigant [Microsoft] lover at have Europas ryg: 'Mellem linjerne handler det selvfølgelig om Trump'31·2 days agoOm ikke andet har det her vist hvor sårbart det hele egentligt er når nærmest hele verden drives af Excel. Mon ikke det er lidt ligemeget hvad mikro blød siger når trump vælter rundt som en elefant hos Royal Copenhagen
Det er til gengæld nemt at lave selv.