Hvordan er det tiltænkt at skal man bruge det? Jeg kender ikke umiddelbart nogen opskrifter til det.
Hvis det er alternativ til kødsaucen, så kan man vel ligeså godt bruge hakket kylling uden oksekød (hvilket i øvrigt kan anbefales), eller bønner eller andet grønt (hvis man alligevel vil væk fra kød).
Fint med alternativer, men dette rammer ikke rigtigt noget konkret behov.
Fint med alternativer, men dette rammer ikke rigtigt noget konkret behov.
Ja, det eneste “behov” jeg kan se det udfylder er at mindske forbrugerens skyldfølelse ved at købe oksekød 🙃
Det omtalte produkt i artiklen ser ud til at være hverken økologisk, Anbefalet af Dyrenes Beskyttelse eller på anden vis egentligt bæredygtigt, så nej tak :)
Så hellere bare alm. økokylling eller noget fra Beyond Meat / Naturli’.
Det var også min første tanke.
Men hvis produktet bliver populært udbreder det sig vel.
Ellers kan man jo bare blande det selv.
økologisk
Økologi er dog ikke nødvendigvis klimavenligt. Hvad der er godt for miljøet er desværre ikke nødvendigvis godt for klimaet. Det ville være nemmere hvis de fulgte hinanden, men desværre.
Økologi er dog ikke nødvendigvis klimavenligt
Det er sandt (Kurzgesagt-video om økologi). Her tænkte jeg mere på dyrevelfærden ved økologi, som oftest (dog ikke i alle tilfælde) giver bedre levevilkår for dyrene.
Betegnelsen “bæredygtigt” er så mange ting nutildags. Det er en balancegang mellem dyrenes livskvalitet, CO2-udledning og sikkert flere komplekse parametre, jeg ikke kender til.
Beyond Meat / Naturli’.
Jeg har endnu ikke prøvet et køderstatningsprodukt som var værd at spise, de har allesammen været træls i både smag og tekstur…
Klimavenligt alternativ… eller frisk finte fra producenterne der ser sit snit til at sælge hakket kylling til overpris? 75 kr/kg for 50% okse og 50% kylling virker lidt dyrt når man kan få 100% oksekød hos Nemlig til præcis den samme pris (og de siger det er samme pris hos Rema også).