Har du prøvet at lave pizza bianco? Altså hvid pizza. Det er også utroligt lækkert. Min klare favorit er kartoffelpizza, hvor fyldet består af mascarpone (i stedet tomatsovs), skinke, kartofler i meget tynde skiver (gerne på mandolinjern), frisk mozzarella og så toppet med rosmarin, olivenolie, salt og peber. Det er simpelthen så lækkert, at når jeg en sjælden gang i mellem laver hjemmelavet pizza, så er det stort set udelukkende kartoffelpizza.
Jeg har ikke selv prøvete at lave det men jeg har prøvet at spise kartoffelpizza før. Personligt savner jeg virkelig tomatsmagen når jeg spiser sådan en pizza så det er nok bare ikke lige mig 😅
Har du prøvet at lave pizza bianco? Altså hvid pizza. Det er også utroligt lækkert. Min klare favorit er kartoffelpizza, hvor fyldet består af mascarpone (i stedet tomatsovs), skinke, kartofler i meget tynde skiver (gerne på mandolinjern), frisk mozzarella og så toppet med rosmarin, olivenolie, salt og peber. Det er simpelthen så lækkert, at når jeg en sjælden gang i mellem laver hjemmelavet pizza, så er det stort set udelukkende kartoffelpizza.
Min ynglings bianco er gederulle-ost, rosenmarin, kartoffel, olivenolie og lidt pepper. Så bliver det bare ikke meget mere lækkert.
Jeg har ikke selv prøvete at lave det men jeg har prøvet at spise kartoffelpizza før. Personligt savner jeg virkelig tomatsmagen når jeg spiser sådan en pizza så det er nok bare ikke lige mig 😅