Jeg er pt på udkig efter en ny stegepande (uden Teflon/PFAS), men synes det er svært at hitte hoved og hale i, hvad der er noget værd i oceanerne af SEO-optimeret robot-anbefalinger

Jeg tror mest jeg hælder til noget stål af en art da jeg har prøvet en non-pfas non-stick, der var noget værre hø

Det skal helst heller ikke være støbejern omend jeg ellers har hørt meget godt om dem

Hvad bruger I? Og er der noget I kan anbefale?

  • farsinuce
    link
    fedilink
    arrow-up
    2
    ·
    edit-2
    1 month ago

    Inden man bruger den første gang skal man lige brænde noget fedt ind i stålet.

    Hvilken type anbefaler du?

    • KlorofylA
      link
      fedilink
      arrow-up
      3
      ·
      1 month ago

      Har intet teori bag det, men har haft gode erfaringer med linolie/hørfrøolie, fedt fra gris eller almindelig rapsolie ;)