Dette er tråden, hvor man kan snakke om sine madkreationer og madoplevelser fra ugen der er gået (næste uges madplaner er dog også velkomne).
Uanset om det er pasta med ketchup eller en crème brûlée der har været på menuen, er man velkommen til at dele det!
Denne tråd oprettes automatisk af botten hver søndag kl 6.
Hvis du har spørgsmål til botten eller ønsker at bruge den på et fælleskab, så skriv til @President_Pyrus@feddit.dk.
God søndag!
Har lave blå kartoffelmos med kartoffelsorten bleuet. Smagte helt normalt, men ligner mest et videnskabseksperiment.
Dyrkede dem for et par år siden. Synes de smagte en del mere tamt end andre gode kartofler.
Men det er godt nok en vild farve det får.
Ja jeg vil sige at de har en dejlig mild smag, som skal peppes lidt op hvorfor jeg lavede mos af dem med massere smør og fløde. Farven gør dem nu ret sjove at tilberede.
Sjovt! Er de hjemmedyrkede? Jeg synes ikke, jeg er faldet over dem i Danmark? Kunne være sjovt at lave forskellige ting af, selvom ungerne potentielt vil nægte at spise dem :D
Fik dem via en af mine ugentlige Aarstiderne grøntsagskasser. Dansk grønt kassen var det vidst. Den kasse er blevet en af mine favoritter da den altid inderholder spændende ting som dem her og så er det hele dyrket i DK.
Fedt!