laver min egen chilisovs da jeg synes der altid er hvidløg i de kommercielle. Vil have en chilisovs der bare smager af chili.

Opskrift:

300 gram chili ( Citronchili, Habanero, bird’s eye og, tror jeg, jalapenos ) 100 ml vand 100 g sukker 80 gram eddike 8 gram salt

Den smager umiddelbart ret godt og er angstprovokerende stærk.

  • Underbroen
    link
    fedilink
    arrow-up
    3
    arrow-down
    1
    ·
    3 months ago

    Lækkert! Det ser virkelig godt ud. Jeg vil stærkt anbefale at fermentere i fremtiden, det bliver superlækkert. Jeg har haft bedst held med at bruge brine i stedet for mash (2-3% salt til chili/grønsager)

    Hvis du alligevel varmebehandler det kan du også tilsætte atamon, så holder det virkelig længe.

    • KlorofylOPA
      link
      fedilink
      arrow-up
      4
      ·
      3 months ago

      Har længe gerne ville prøve at fermenterer noget. Vil jeg prøve næste gang jeg laver en portion :)