Grevindesyltetøj er lige dele æble og hyldebær. Min favorit over alle slags syltetøj. Her har jeg så forsøgt at blande brombær i og skabt en endnu mere udsøgt udgave.

Løb hurtigt tør for glas (som man nu altid gør) så måtte bruge hver et glas jeg kunne finde i køkkenet og mere til. Selv et honningeglas måtte tages i brug til den sidste slat.

  • Underbroen
    link
    fedilink
    arrow-up
    4
    ·
    3 months ago

    Årh det ser lækkert ud! Jeg følte mig ret god med mine tre glas brombærmarmelade, men det blegner jo! Jeg har aldrig prøvet at lave grevindesyltetøj, det lyder godt (specielt med brombær i), det må jeg prøve næste år.

    • TDCNOP
      link
      fedilink
      arrow-up
      4
      ·
      3 months ago

      Jeg kunne slet ikke stoppe med at plukke brombær da jeg først kom i gang. Fandt en guldmine af et brombærkrat hvor det bugnede som jeg aldrig har set det før. Fyldte hele den ene beholde på billedet på 10-15 minutter.

      • Underbroen
        link
        fedilink
        arrow-up
        4
        ·
        3 months ago

        Det er godt arbejde! Det tog lidt længere tid for os; vores “hemmelige” brombær sted var knap så hemmeligt i år, så vi måtte deles med flere andre.

        • TDCNOP
          link
          fedilink
          arrow-up
          3
          ·
          3 months ago

          Der er heldigvis rigtig mange brombær i år pga. det våde forår, så der er nok at dele af. Kunne også se at mange andre steder jeg plukkede var der allerede plukket en del af andre

  • bstix
    link
    fedilink
    arrow-up
    2
    ·
    3 months ago

    Gør du noget for at konservere det?

    • TDCNOP
      link
      fedilink
      arrow-up
      3
      ·
      3 months ago

      Ikke andet and at jeg skolder og derefter skylder glassene i atamon. Marmeladen er steril efter at have kogt godt igennem.