Update: Vi ringede og snakkede med en supporter og fandt ud af hvad problemet var. Det viser sig at mens man venter de 7-10 dage må man ikke være logget ind nogen steder. Så mobilen skal være slukket i hele intervallet. et fuldstændig vanvittigt hul man kan havne i. 7-10 dage uden at kunne ringe, blive ringet til, modtage SMSer, bruge 2-faktor logins (inklusiv MitID!). Det virkede ikke til at supporteren forstod alvoren af det, men på den anden side er det jo heller ikke ham der kan gøre noget ved det.

Jeg prøver at hjælpe et barn og hans mor med at få lavet et nyt kodeord til barnets Apple konto. Barnet er logget ind på iPhonen, men ingen kan huske kodeordet til kontoen.

Vi har to gange prøvet at køre flowet for at få lavet en ny adgangskode igennem og det ender med en email om at der 7-10 dage senere vil blive sendt en SMS eller ringet til morens telefonnummer. Men begge gange er der ikke sket noget. Ingen SMS, ingen opkald.

Barnet er “barn” i moderens Apple Family.

Er der nogen af jer der har været det samme igennem?

Barnets Apple konto er ikke specielt vigtigt, bare en @icloud email, men uden kodeordet er mobilen låst til den nuværende konto, så vidt jeg ved.

  • @Jramskov
    link
    211 months ago

    Lyder meget mærkeligt at der vil blive sendt en SMS om 7-10 dage…

    Måske er det anderledes når det er et barn, men generelt er det sådan at hvis personen er logget ind på iPhonen, så kan den bruges til at ændre Apple ID password. Jeg tror det er her: “Settings - Apple ID - Password & Security - Change Password”.

    • @nisOP
      link
      dansk
      111 months ago

      Jeps. Der er der vi har startet flowet hver gang.

        • @nisOP
          link
          1
          edit-2
          11 months ago

          Vi har snakket med supporten. Se min edit.

          “Heldigvis” tabte barnet mobilen i forgårs så den skulle skiftes alligevel. Ny mobil og nyt nummer er bestilt så vi laver en ny Apple konto og sletter den gamle når (hvis?) vi får adgang til den igen.

          • @Jramskov
            link
            211 months ago

            Det har jeg godt nok heller ikke hørt om før - mærkeligt!

            • @nisOP
              link
              dansk
              210 months ago

              Det er et lidt skræmmende “hul” at kunne falde ned i når nu vi er så afhængige af at have en smartphone i dag.