• VådFisk
    link
    6
    edit-2
    3 days ago

    Vi har en lokal forening blandt de 33 husstande her i “landsbyen” som mødtes og grille pølser, snobrød og skumfiduser. Jeg fik en snak med et par spændende mennesker som jeg ikke før havde fået snakket med. Sidste gang, faldt jeg i snak med Kurt som lige er flyttet til. Han købte et hus her for et år siden, på tvangsauktion, men har ikke kunne sælge det. Da han fylder 90 næste år, ville han flytte til noget mindre inde i byen. Men da kommunen begyndte at sætte krav for at han ikke måtte have hans to katte i den ældrebolig han blev tilbudt, og en masse andre krav til hvad han måtte og hvad han ikke måtte, fortalte han sagsbehandleren at nu havde hun vist opbrugt hendes taletid, og gik sin vej… Det er jo ikke Nordjylland for ingen ting!

    Han havde jo huset her ude, som han jo kunne sætte i stand og flytte ind i. Så nu har vi fået vores nyeste tilflytter, som også er den ældste

  • @President_PyrusM
    link
    75 days ago

    Planen er at jeg skal fortsætte eksamenslæsningen. Det kan dog godt være at jeg tager afsted til det lokale bål hvis jeg får tid.

    • @KlorofylOPM
      link
      75 days ago

      Ellers må du tænde et stearinlys. Hvad læser du op til?

    • @alfenstein@beehaw.org
      link
      fedilink
      dansk
      55 days ago

      Jeg bliver også nød til at læse op til min eksamen I morgen. Sandsynlighedsregning og Linær algebra 😵

  • @HejMedDig
    link
    45 days ago

    Vi skal traditionen tro hjem til svigerforældrene og lave bål i deres have, og riste skumfiduser. Normalt er der bare konen og jeg, samt hendes datter, men i år er datters kæreste, samt min kones søster og hendes mand og to børn også med, så det bliver sikkert rigtig hyggeligt

  • @Underbroen
    link
    45 days ago

    Den ældste har lavet et heksehoved i børnehaven, som skal brændes af i dag, men vi skal til svigerforældrenes bryllupsdag, så han kommer ikke til at se det. Det resulterede forståeligt i salte tårer og tænders gnidsel, så i er år Skt Hans begivenheden som ikke må nævnes!

  • @KlorofylOPM
    link
    45 days ago

    Vi har de sidste par Sct hans aftener taget i forsøgscenter lejre. Det plejer at være mega hyggeligt. De ansatte leverer noget underholdning og man kan få noget mad og vin i den lokale restaurant. Det koster dog knap 700 kr bare I entre for en familie. Måske tager vi til Holbæk i stedet for. Der skulle være et sejt bål. Eller måske til sorø. Eller, måske til Vellerup vig. Der har jeg været meget som barn da mine bedsteforældre boede der.

  • @SorteKaninMA
    link
    35 days ago

    Mødes med min familie på landet som plejer at have konstrueret et stort bål. Ren hygge :)

  • Limfjorden
    link
    dansk
    25 days ago

    Der er bål på Lindholm Høje!