Så er det endelig fredag! Dette er tråden, hvor der snakkes om alt og intet.

  • @Marand
    link
    1012 days ago

    Vi skulle have cycklet til Nibe i dag, men vejret er pisse ringe, så nu sætter vi os bare ned og drikker Øl på et bryghus. Øl er altid en god plan b 🍻

    • @President_PyrusM
      link
      412 days ago

      En formiddagsbajer har der heller aldrig været noget i vejen med!

      • @KlorofylM
        link
        412 days ago

        Rent søvnmæssigt skulle det være langt sundere at drikke i dagtimerne frem for aftentimerne :) Med mindre selvfølgelig at man drikker så meget at man stadig er påvirket når man går i seng.

  • @SorteKaninMA
    link
    8
    edit-2
    12 days ago

    Har sovet virkelig dårligt i den her uge så glæder mig meget til weekenden hvor jeg har… tjekker kalender … 0 planer. Så det bliver bare fedt. Og så glæder jeg mig selvfølgelig til at stemme til EU-valget på søndag!

  • @KlorofylM
    link
    612 days ago

    Startede arbejdsdagen med at flytte ca 30 tons jord for en kunde. Har et ret alsidigt arbejde ;) har kun prøvet at fjerne så meget jord en gang før. Da fjernede jeg jord for at lave faldunderlag til en offentlig tilgængelig legeplads. Resten af dagen har jeg sat af til at læse jobansøgninger, så håber der ikke kommer for mange forstyrrelser. Her ved 13.30 til 14.30 tiden henter jeg ungerne i skole og afleverer dem ved svigerforældrene. Hustruen og jeg skal i det kgl. Teater og se Tryllefløjten, og evt ud at spise. Måske tager vi bare hjem og hygger uden børn.

  • @nis
    link
    613 days ago

    Jeg arbejder hjemmefra i dag fordi dyrskuet i Odense har spist min parkeringsplads. Da jeg starter min computer op og forbinder til VPNen kommer der en popup der siger at computeren bliver genstartet om et kvarter og en fin nedtælling. Det bliver spændende at se om Windows mener den er klar før mit første møde starter. Er mandags-fredag en ting?

  • @Assensvej
    link
    512 days ago

    Gulerodssalat er bedre dagen efter

  • Limfjorden
    link
    dansk
    412 days ago

    Har regnet ud at kun ca. 50% af de jobansøgninger jeg sender afsted bliver besvaret med andet end en automatisk kvittering for modtagelse. Det er en smule nedtrykkende. Men nu kan jeg heldigvis snart komme ud at sejle, og så er der da noget at lave.