Og hvilke servere?

  • @tajacOP
    link
    6
    edit-2
    11 months ago

    Jeg bruger selv mastodon (ohai.social) og nu lemmy (feddit.dk). Jeg har også en pixelfed (pixelfed.social) konto, men har kun postet en enkelt gang

    • @Lord_Mac@lemmy.ml
      link
      fedilink
      210 months ago

      Jeg forsøgte at bruge mastodon, men jeg fandt aldrig noget der fanget mig eller nok aktivetet på de få jeg gad kigge på så droppet det.

      Grunden til Lemmy nok har en chance for mig er HomeLab, Selfhosted og datahoarder. Hvad jeg kan læse mig til, de vil flytte her til og feddit.dk selvføgelige.

    • @SorteKaninMA
      link
      1
      edit-2
      11 months ago

      Jeg bruger kun Lemmy indtil videre 🙂. Jeg var på Twitter lidt for mange år siden men bruger det ikke mere, så Mastodon sagde mig ikke så meget.

      Er PixelFed sådan et imgur-alternativ? Eller instagram måske

      • @tajacOP
        link
        211 months ago

        Pixelfed tilsvarer nok mest et federeret instagram

        • @SorteKaninMA
          link
          111 months ago

          Cool - Instagram har jeg heller aldrig været meget på men fedt at det også findes som forbund (føderation? føderal? jeg er virkelig i tvivl om hvordan det bedst oversættes på dansk).

            • @SorteKaninMA
              link
              dansk
              311 months ago

              Det bliver spændende at se om nogen af dem nogensinde bliver mainstream. Selv Reddit plejede at være meget småt i Danmark, men nu om dage er det lidt mere mainstream, selvom det stadig er ret småt.

              Det sjove er at email som noget af det tidligste kommunikationsværktøj på nettet jo faktisk er føderal på en måde også. Mærkeligt at det aldrig er kommet til nogle af de andre sociale medier (før nu).

  • @letraset
    link
    610 months ago

    Mastodon og pixelfed. Mastodon via c.im og pixelfed på pixelfed.social. Jeg har også en blog jeg har hooket op til mastodon, så jeg kan skrive indlæg på min blog, og krydsposte dem til min mastodon-konto, og så bruge brid.gy til at spejle kommentarer fra mastodon, på mit opslag på min blog. Det kan jeg godt lide. Jeg har også en bookwyrm-konto, men jeg får ikke læst så meget for tiden :)

  • Space Sloth
    link
    dansk
    210 months ago

    Er for nyligt blevet en del af helvede.net men inden da var jeg på mastodon.social - det er nu rart med et dansk orienteret hovedsæde selv om jeg er en ret internationalt orienteret mand. Behøver jo ikke at begrænse sig til kun Dansk, heldigvis.

    Mht til Lemmy, så er jeg på feddit.dk (duh) og på lemmy.world - men helt ærligt, så er jeg lidt i tvivl om hvad jeg skal gøre hvis jeg skriver mig op til flere - for med reddit var det hele samlet, nu skal jeg til at bruge flere sites og det passer mig sku ikke for godt. Det er pænt upraktisk. :/

      • Space Sloth
        link
        dansk
        310 months ago

        Det lærte jeg så lige! Fedt, lukker så bare min første profil. feddit.dk er nu min primære. :D Hvis helvede.net opretter noget lignende, så tror jeg dog at jeg samler det hele dér.