- cross-posted to:
- lemmybread@lemmy.world
- cross-posted to:
- lemmybread@lemmy.world
Jeg har aldrig prøvet en så høj hydrering før og blev virkelig glad da jeg så hvor store luftbobler den fik! :D
Brødet før udskæring:
Skiver:
Jeg har aldrig prøvet en så høj hydrering før og blev virkelig glad da jeg så hvor store luftbobler den fik! :D
Brødet før udskæring:
Skiver:
Det ser godt nok lækkert ud. Det kunne godt være at jeg skulle begynde at lave mit brød med en højere hydrering. Ofte er det omkring 75% jeg laver mit med. Hvilken mel bruger du?
Jeg brugte den her som har 12.5% protein. Jeg brugte det også til pizzadej den anden dag :)
Ja, min erfaring er også at mit brød bliver bedst når jeg bruger tipo 00. Jeg har prøvet Remas bagehvedemel, som skulle være godt til netop brødbagning, men jeg er ikke fan. Mit brød hæver ikke ordentligt op i ovnen når jeg bruger det.