• @Grippler
    link
    6
    edit-2
    1 month ago

    Mit største problem med EU-valget er, at min stemme reelt ikke kan gå til det der bedst repræsenterer mig. Jeg er ikke mest enig med nogle af spidskandidaterne for et eneste af partierne, så min stemme vil ikke tilfalde den jeg egentlig gerne vil have repræsenterer mig. Derudover er jeg ret solidt plantet ved et mindre parti (lader det til iflg. kandidattests), så det forværrer bare situationen syntes jeg.

    • @SorteKaninOPMA
      link
      21 month ago

      Ja det gør det ret svært at få en repræsentativ mængde af politikere valgt når der kun er 15 sæder. Man må i hvert fald leve med at man ikke kan få en kandidat ind som passer helt til en selv.

      • @Grippler
        link
        41 month ago

        Ja jeg ender jo nok med at stemme på den kandidat der passer mig bedst, i håb om at påvirke hvad der er populært at mene i partiet så det måske kunne komme en spidskandidat (på et tidspunkt) der passer bedre til mine mærkesager.

        • @SorteKaninOPMA
          link
          41 month ago

          Det lyder fornuftigt og jeg kommer til at gøre præcis det samme. Det kan godt være den kandidat man håber på ikke kommer ind, men så har man dog stadig brugt sin stemme til at have en vis indflydelse på det næste valg.