Det er mandag, mine bekendte. Inspireret af https://feddit.dk/post/257712

På hedengangne dailyrush havde vi et par populære tråde, en hvor man kunne skrive, hvad man lige havde set af film og serier, og en anden med hvad man lige havde læst, og endnu en til spil man lige havde spillet.

Én ugentlig tråd med titlen “jeg har lige læst/set/spillet/hørt”, og så kunne man ellers give sin uforbeholdne mening om alt fra film og spil til podcasts og bøger.

Denne stickytråd oprettes automatisk af botten hver mandag kl. 7, hvis intet er forkert . Eventuelle ændringer kan forkomme.

  • @President_PyrusM
    link
    914 days ago

    Jeg har hørt “En kort historie om tid: Fra big bang til sorte huller” af Stephen Hawking. Den kan varmt anbefales, dog skal man være forberedt på at i den fysiske bog er en del diagrammer, som man ikke ser i lydbogen, så det kan være lidt sværere at følge med.

    Og så er begyndt at spille GTA V singleplayerhistorien igen. Man skal ikke spille det for onlineoplevelsen, men singleplayer er faktisk temmelig god.

  • @bobslaede
    link
    dansk
    814 days ago

    Jeg har set den der Fallout serie. Jeg har aldrig spillet spillet, men serien var ret god, og underholdende. Fedt univers.

  • @SorteKaninMA
    link
    414 days ago

    Jeg har set The Boys på Prime (7 dage gratis og så stop abonnementet 👌). Den er rimelig “over the top” og måske ligefrem ulækker til tider men den er også ret spændende og sjov. Hvis man er til superhelte skal man helt sikkert se den.

    • @Isbjerg
      link
      514 days ago

      Tag et kig på Invincible på Prime. Den er også virkelig fed!

      • @SorteKaninMA
        link
        414 days ago

        Jeg har set den og ja den er meget god!