Der er mange nørder her - jeg antager at nogle af jer ejer nogle rigtigt dumme domæner. Hvad er de og hvorfor spilder du dine penge på dem?!?

Mit dummeste domæne er nok:

http://erdetfredagpåfiji.dk/

Skulle teste noget C# datetimeknald engang og, ja, så endte jeg med det domæne…

  • @bobslaede
    link
    dansk
    719 days ago

    Tilbage i 2008 fik jeg en fed idé til et nat-spisested hvor man kunne komme ind og få alt muligt mad i svøb. Derfor købte jeg, igen i 2008, svøberen.dk og siden har jeg gjort absolut intet ved det, udover troligt at betale hvert år. Tænker, at når jeg har haft domænet i 20 år, så slipper jeg det måske.
    Jeg tror det vil kvalificere sig som et rigtig dumt domæne at eje. Det kan jo ikke engang bruges til mail.

    • @EvilCartyenOP
      link
      919 days ago

      Jeg ejer også hopihavnen.nu - synes selv det var pissesjovt hvis man lavede et site der viste en rute til nærmeste havn som folk kunne hoppe i, men jeg har ikke gjort noget ved det.

  • @Underbroen
    link
    719 days ago

    Jeg var vild med hedengangne podcast Fup i Farvandet hvor Domæneleg var et (relativt) fast element. Her gennemgik de domæner som lige var udløbet, altså et kartotek over knuste drømme. Der var virkelig mange gode imellem og i de sidste afsnit bortauktionerede de flere af dem, de selv have købt igennem årene, heriblandt durumrulle.dk (som nu ejes af en Moderat?!), Jehova.dk og haab.dk

  • @kivulallo@lemmy.world
    link
    fedilink
    519 days ago

    Jeg har lige et spørgsmål til jer. Jeg ejer et .dk-domæne, men jeg kan ikke lide, at min private adresse og telefonnummer er offentligt i whois-registret. Punktum DK fortalte mig, at jeg skal indgive en anmodning om adressefjernelse i kommunen, måske det hjælper, men det vil også fjerne min adresse fra alle andre tjenester, der bruger MitID… Ved du om der er mulighed for at fjerne min adresse fra offentligheden hvem er?

    Jeg beklager også hvis mit dansk er forkert, lærer og bruger stadig traslatoren nogle gange :)

      • @dolle
        link
        419 days ago

        Jeg tror at have spørgsmål var, om han kan fjerne hans adresse fra WHOIS uden at skulle søge adressebeskyttelse, fordi han synes at det er bøvlet at adressen så heller ikke kan trækkes af forskellige tjenester. Hvis du har adressebeskyttelse kan det give lidt ekstra bøvl hvis du feks skal i banken, og din adresse vil feks også være skjult i kontaktbogen i Aula, osv. Det er ikke store problemer, men mange små unødvendige papercuts.

  • @President_Pyrus
    link
    118 days ago

    Lige til info, så har du lavet en stave-/grammatikfejl i titlen (den tekst man kan se i tabben i browseren). Der står “Er der fredag på Fiji?”, men det skulle nu nok have været “Er det fredag på Fiji?” :)