• @MildlyArdvarkOP
    link
    82 months ago

    Fra artiklen:

    Det kan godt være, det var nemt nok at undvære Instagram helt, men det viste sig at være rigtig svært at komme tilbage på favoritappen og brugen den på en mere moderat måde.

    - Fra det sekund jeg brugte Instagram igen, var det svært at kontrollere. Jeg havde lynhurtigt en oplevelse af, at det ikke var mig, der var i kontrol.

    Jeg forstår ikke helt hvorfor hun vælger at gå tilbage når hun nu har fået bekræftet at det er bedre uden.

    Anyway, jeg tror ikke hendes nye eksperiment lykkedes. Sociale medier som IG er ikke bygget til at være noget man lige tjekker ind og kigger på indimellem. De er bygget til at holde dig på konstant og til at få dig til at føle dig forkert eller udenfor hvis du ikke gør. Det var akkurat sådan jeg havde det med store dele af reddit, og reddit er amatører ifht IG når det kommer til user retention. Det brugsmønster hun vil teste er ganske enkelt ikke understøttet.

    • Iceblade
      link
      fedilink
      6
      edit-2
      2 months ago

      Jeg forstår ikke helt hvorfor hun vælger at gå tilbage når hun nu har fået bekræftet at det er bedre uden.

      Socialt tryck - hon känner sannolikt det från sina vänner. FOMO helt enkelt. Har liknande upplevelse nu när jag lämnat facebook, alla events & fester kom via den kanalen och jag är inte social nog att få reda på det irl.

      • @SorteKaninMA
        link
        42 months ago

        Ja, det er det der gør det så svært at forlade centraliserede sociale medier. Jeg ville virkelig gerne selv slukke for Facebook men selv hos mine rimelig nørdede venner er det svært at overbevise dem om at bruge noget andet, selvom det mest bare bliver brugt som et sted at have en chat. Det er lidt som det nye email, man bruger det bare fordi alle har en konto.

        • @EvilCartyen
          link
          32 months ago

          Giv dem en øl for at prøve Matrix til chat i en måneds tid. Så har de en grund til at hente appen.