• @SorteKaninOPMA
    link
    63 months ago

    - Imellem numrene bliver jeg nødt til febrilsk at tegne i noderne i et desperat forsøg på at flygte mentalt fra den tilstand af visnende sjæl, jeg er i, efter tre-fire forestillinger af den samme musical. Det er til at blive skør af at spille de samme figurer og rytmer aften efter aften i musik, der typisk er så fattig på lag, at man efter et par forestillinger ikke kan opdage noget nyt.

    Grineren citat. Jeg tror jeg som programmør har den samme følelse når jeg er nødt til at skrive Python eller JavaScript.

    • @bobslaede
      link
      English
      33 months ago

      Hov hov! Godt ord igen der, med javascript du! Det kunne være meget værre. Det kunne være php f.eks. Det ville være drøjt at komme igennem.

      • @SorteKaninOPMA
        link
        33 months ago

        Jo, det værste jeg har oplevet var nok Matlab. Det kommer jeg heldigvis aldrig til at røre igen.

    • @MildlyArdvark
      link
      33 months ago

      Pudsigt, jeg har det lige omvendt med Javascript. Der er så fucking mange måder at gøre ting på, at man altid har følelsen af at genopfinde sig selv, især når man arbejder på andres kodebaser.

      Go derimod. Det ligner stort set sig selv hver gang og er et røvsygt sprog — og dét er en god ting :)

      • @SorteKaninOPMA
        link
        23 months ago

        Der er bare så meget underlig opførsel i JavaScript og så kan jeg desuden ikke fordrage dynamisk-typede sprog. Det er for ustruktureret (især når kodebasen bliver større selvfølgelig).

        Jeg har aldrig brugt Go men ud fra hvad jeg har læst er jeg virkelig ikke imponeret. Det virker som om man har designet et sprog hos Google men samtidig glemt alt programmeringssprogsteori siden 1980’erne. Hvis ikke det var Google der stod bag det ville det aldrig have blevet stort.

  • @KlorofylM
    link
    33 months ago

    Tror det er svært at finde et job der ikke har et eller andet kedeligt over sig fra tid til anden. Jeg har 8 til 10 låse der skal åbnes hver morgen når jeg møder ind. Det er også temmelig kedeligt. Specielt når det er koldt.

    • @letraset
      link
      43 months ago

      Det fluktuerende antal låse, er det fordi du selv glemte at låse dem aftenen før, eller er der en kollega der nogen gange åbner et par stykker, as a joke?

      • @KlorofylM
        link
        4
        edit-2
        3 months ago

        En af dem er ikke helt en lås, men bare to stykker træ der skal vippes. Dem talte jeg dog ikke med. To andre er helt hjemmelavede låse der slet ikke bruger nøgler. De er mere af psykologisk karakter - de virker mekanisk simpelt, men ingen vil nogensinde gætte hvor de er og hvordan de virker. Det er smart, da enhver indbrudstyv på ingen tid kan åbne en forsikringsgodkendt hængelås, men vil gå i stå ved den hjemmelavede lås, da det aldrig er set før. Vidste ikke helt om jeg skulle tælle de hjemmelavede med. Har ni låse der kræver nøgle, og så de to hjemmelavede. Og selvfølgelig de to stykker træ der skal vippes.