Igår havde mig og kæresten en saglig samtale om hvilke underholdnings-abonnementer vi rent faktisk bruger og hvorvidt vi gerne ville blive ved med at betale for abonnementet afhængigt af hvor meget det blev brugt. I den sammenhæng tænkte jeg også på om der er andre abonnement-orientede services derude som skulle være en del af vores repertoire derhjemme eller som kunne erstatte et ellers fint fungerende abonnement vi allerede har, men som vi betaler for meget for ift, den service det leverer.

Så, derfor ville jeg høre om der er nogen derude der går rundt og har et rigtig godt bud på en “god deal” ift. underholdning eller måske bare en anden service som I er glade for at benytte/betale for?

  • @KlorofylM
    link
    1011 months ago

    Synes tænk.dk er alle pengene værd. Ud over at de leverer tests og vejledning om økonomi og andre relevante emner, blander de sig også politisk. De har fx en stor finger med i spillet omkring at forbyde pfas.

    Beklager hvis det ikke lige det du tænkte på da du skrev underholdningsabonnementer :)

    • @vandlaas
      link
      211 months ago

      Ja, tænk er jeg også glad for at have!

    • Kresten
      link
      111 months ago

      Har kraftigt overvejet tænk

  • @VonReposti
    link
    1011 months ago

    Jeg er selv blevet meget glad for Nebula som jeg får igennem CuriosityStream pakken, ikke at jeg rigtig får brugt sidstnævnte men det var billigere at kombinere.

    Det er basically YouTube uden reklamer hvor creators ejer platformen og dermed har bedre mulighed for at udfolde kreativiteten. Det har givet en del gode eksklusive dokumentarer med god produktionskvalitet.

  • @Grueling
    link
    511 months ago

    Spotify, HBO, og Prime. Har overvejet at skifte Spotify ud med Youtube music.

    • @farsinuce
      link
      511 months ago

      Hvorfor overvejer du at skifte fra Spotify til YouTube Music?

      • @Grueling
        link
        211 months ago

        Hmm, pris, og youtube har en del af de mere obskure, mærkelige elektroniske ting, jeg kan lide at høre.

  • @SorteKaninMA
    link
    5
    edit-2
    11 months ago

    Til underholdning har vi altid kun én. Vi kørte Netflix i noget tid. Så skiftede vi over til Prime når vi skulle se Rings of Power. Så HBO da vi skulle se noget Harry Potter. Nu er vi ovre på Crunchyroll for at se anime. Men kun en ad gangen så det ikke koster for meget.

    (forresten, for dem som ikke har set det så findes !spoergsmaal_og_svar@feddit.dk også, men jeg lader den være her for synlighedens skyld)

  • @drkt
    link
    4
    edit-2
    5 months ago

    deleted by creator

  • Meldrik
    link
    fedilink
    311 months ago

    Vi har Apple Family, hvor vi får Apple TV+ og Apple Music. Det er rigeligt, når vi også samtidig låner mine forældres Netflix 😅

  • @vandlaas
    link
    311 months ago

    Vi har følgende i husstanden: Netflix (Pokemon til ungerne) HBO Max (Harry Potter-universet lever her) Disney + (Vi har børn… og Star Wars-serierne) Apple TV+ (Kom for The Morning Show blev for Ted Lasso, Silo og Hijack) Amazon Prime (bør jeg opsige, da vi kke bruger den) TV2 Play (under touren. Er opsagt)

    Apple Music bruger jeg i bilen og på kontoret.

    Synes det hele er dyrt og stiger i pris, så har svært ved at fortælle om en “god deal”, desværre.

    • @KlorofylM
      link
      511 months ago

      Det er sgu jeres egen skyld hvis I pludselig sidder og keder jer :)

      • @vandlaas
        link
        dansk
        211 months ago

        Ja, det kan der være noget om! :D

        Må indrømme at det mest er den resterende familie, der bruger det. Jeg ender som regel med at doom-scrolle eller tænde min PC, når ungerne endelig er lagt.

  • Kresten
    link
    311 months ago

    Har længe overvejet at abonnere på Zetland, da det ser ud til at være Danmarks eneste bud på slow journalism, og er ved at have fået nok af det sensationalistiske klikbaity hejs der bliver lavet så meget af.

    • @farsinuce
      link
      311 months ago

      God overvejelse. Zetland er en fin og intuitiv nyhedsplatform med mulighed for at lytte til artiklerne. Den var dog desværre lidt for Kjøbenhavnsk og smart-med-de-unge for min smag (M34). Så jeg endte med at abonnere på Jyllands-Postens E-avis.

      • Kresten
        link
        211 months ago

        Tak for tippet, jeg tænker at give det en chance alligevel (M20-Aalborg), men kunne ikke være mere ligeglad med hvad der sker i København 😅 så vi får at se

  • @Helvedeshunden@beehaw.org
    link
    fedilink
    211 months ago

    Prime Video har i hvert fald ret meget godt til prisen, som vist er 45 om måneden. SkyShowtime ligger også i den billige ende (69 kr) og er ligeledes ret fint. Andre nævnte Apple TV+, og der er helt klart nogle serier, der er værd at bruge en måned eller to på (Ted Lasso, For All Mankind, Foundation, Silo, Severance). Den er også stadig ret billig, og man får af og til kastet 3 måneder efter sig, hvis man har købt noget hos Elmutanten eller lignende.

  • @bstix
    link
    211 months ago

    Jeg bruger min kones. Hun har det hele samlet i sit telefon abonnement ved Telmore, hvor det koster mindre at have hele posen med Netflix, Viaplay, HBO, TV2 og Disney + flere, end at have bare nogle af de særskilte abonnementer. Det koster vist 399 for det hele inkl. fri tale og pænt meget data.

    Hvis jeg var single eller på røven, så gad jeg slet ikke betale for tv udover dr-licensen. Det er alligevel de gratis services som jeg bruger mest: Pluto, som er perfekt som flowtv. Nyheder fra DR. Film fra Filmstriben.

  • @Underbroen
    link
    211 months ago

    For meget i forhold til hvad hvad vi reelt bruger: Spotify Duo, TV2, Disney, HBO (som vi ikke betaler for). Ofte ender vi på DR eller YouTube, så vi kunne nok skære ned.

    Jeg overvejer Streamq, fordi jeg godt kunne tænke mig at se fodbold en gang i mellem.

  • Andreas
    link
    211 months ago

    Ljudboksabonnemang på 89kr (studentrabatt), molnservrar/lagring på 150kr och VPN på 49kr per månad i svenska riksdaler. Allt annat piratear jag.

  • Baizey
    link
    avesta
    1
    edit-2
    11 months ago

    Spotify

    Jetbrains (programming IDEs)

    LastPass (password manager)

    feddit.dk

    Azure B1 server (køre min currency-converter api der bruges i min chrome/firefox extension)

    Oister (mobilabonnement)

    Xbox windows games pass (afmeldt atm)

    TV/film streaming er aldrig noget jeg har haft fast, har altid købt en måned når der var nok/noget jeg ville se

  • @Mux_Darkfire
    link
    111 months ago

    Jeg har haft tilsvarende overvejelser om abonnementer. Jeg kom frem til, at jeg generelt ikke bruger dem nok til, at det er pengene værd i forhold til bare at købe ny musik og en serie en gang imellem.

    Det eneste, jeg har svært ved at erstatte eller undvære, er NBA League Pass. Jeg synes, det er fedt, jeg kan se alle kampe, når jeg vil. Sidste år kostede det 900 kr. for hele sæsonen. Sammenlignet med hvad jeg tidligere betalt for at kunne se fodbold, er det ikke specielt dyrt. Man skal dog synes, basketball er interessant.