Så er det endelig fredag! Dette er tråden, hvor der snakkes om alt og intet.

Denne stickytråd oprettes automatisk af botten hver fredag kl. 7, hvis intet er forkert.

  • @EvilCartyen
    link
    114 months ago

    Morgenen bød på en punktering 3½ km fra job, så det var bare nice ik.

  • @Marand
    link
    64 months ago

    Har i denne uge boet i og arbejdet fra min nye andelsbolig efter et par månedes resort ude på landet ved de gamle. Det er sku lækkert at være i nærheden af byen igen og jeg har gået nogle gode ture og mappet området. Er super glad indtil videre, lad os håbe det ikke bare er en honeymoon fase :P

      • @Marand
        link
        24 months ago

        Haha, bare figurativt :) Jeg går bare rundt og finder ud af hvordan man kan komme fra A til B gennem bagveje og ser hvilke lokale butikker der er osv.

  • @SorteKaninMA
    link
    44 months ago

    Jeg tager på en uges “ferie” med svigerfamilien i morgen. Det plejer at være hyggeligt nok men jeg ses ikke så tit med dem.

  • @KlorofylM
    link
    44 months ago

    har de sidste par dage været ude og klippe tjørn, slåen og mirabel, for at kunne sætte hegn til min køer. De 3 nævnte planter er noget af det værste man overhoved kan komme i nærheden af. De er flotte når de blomstrer dog. Men de rodskyder og kommer op over det hele. Og de er helt umulige at fjerne når de først har lavet busk-dannelse, da alle tornene har en utrolig kraftig velcro effekt. Samtidig har det regnet og været træls vejr. Nåede at få ryddet så jeg kunne slå ca 50 hegnspæle med 6 meter i mellme i. Det er utroligt hårdt arbehde. Nu er jeg blevet små syg, og ligger i sengen og er udulig, mens jeg kigger ud på det utroligt dejlie næsten forårsagtige vejr.

    • @farsinuce
      link
      24 months ago

      Stort projekt. Hvad siger køerne til det?

      Og god bedring. Vi nåede at nyde solskinnet udenfor i går. Men nu er det også vores tur til at være småsyge. Og nu kom skodvejret igen.

      Ser frem til at høre, når dit hegnsprojekt er i mål.

      • @KlorofylM
        link
        24 months ago

        Er stadig ikke på toppen, så er ikke kommet videre med projektet. Men de glæder sig helt sikkert. Der er ret braklagt i deres nuværende folde, og de kører primært på wrap. De følger nysgerrigt med i hvad jeg laver. Tror dog ikke de kan se hvad det skal ende med. Har holdt weekenden uden planer så jeg kan nå at blive færdig.

        God bedring til jer også ;)

        • @farsinuce
          link
          24 months ago

          Ja, køer ér nu engang ikke de knøveste knive i skuffen, men dog meget nysgerrige og hyggelige.

          Du må have en del staldplads, hvis du har køer på det her tidspunkt. I mit barndomshjem sendes de to kælekøer ud til opstaldning på en større gård vinteren over.

          Tak, i lige måde.

          • @KlorofylM
            link
            24 months ago

            Har kun 4 køer, så det kræver ikke så meget ;) Har plads i laden, men de bruger primært en rundbuehal. Holder racen skotsk højland, de er ret glade for at være ude hele tiden.

  • Limfjorden
    link
    dansk
    34 months ago

    Efter en tur i byen i onsdags er jeg stadig ikke kommet mig??? Jeg har haft ondt i maven siden da og jeg begynder at tvivle på det har noget med tømmermænd at gøre. Føkk det mand.

    • @farsinuce
      link
      24 months ago

      Mulighed 1: Der har været diverse maveonder i omløb på det seneste. Måske har du taget noget med hjem?

      Mulighed 2: Velkommen i 30’erne.

      • Limfjorden
        link
        dansk
        34 months ago

        Sandsynligvis nr. 1, da jeg ikke er 20 endnu.