Hej Feddit. Jeg står i den situation at jeg har 2-3 L kirsebærsovs i kartoner i køleren. Det føles forkert at smide dem ud, men samtidig fylder de også en del. Har I nogle ideer til hvad man kan lave ud af dem?

    • President_PyrusMA
      link
      fedilink
      arrow-up
      5
      ·
      9 months ago

      Hvis man har en røremaskine kan man nemt lave softice, ved at røre en vaniljeis på den i 5-10 minutter. Der kan man så også røre andre lækkerier i - jeg har god erfaring med nutella, men jeg er sikker på at kirsebærsauce også er glimrende.

  • SorteKaninA
    link
    fedilink
    arrow-up
    5
    ·
    edit-2
    9 months ago

    En skål, en ske og så slubrer du det bare i dig, velbekomme 😋

  • MildlyArdvark
    link
    fedilink
    arrow-up
    5
    ·
    9 months ago

    Ingen stiller det rigtige spørgsmål. Hvorfor har du så meget af det? Overvurderede du hvor meget gæsterne kunne spise? Vandt du i banko? Tabte du pakkelegen? Det her kræver svar!

    • EvilCartyen
      link
      fedilink
      arrow-up
      7
      ·
      9 months ago

      Jeg antager kirsebærsovsprepping, det er det eneste logiske.

      • President_PyrusMA
        link
        fedilink
        arrow-up
        2
        ·
        9 months ago

        Det er altså også kritisk når man har glemt at købe kirsebærsaucen d. 23/12 og alle supermarkeder har udsolgt.

    • LimfjordenOP
      link
      fedilink
      dansk
      arrow-up
      4
      ·
      9 months ago

      Den kedelige sandhed er desværre at jeg overvurderede hvor meget gæsterne kunne spise. Der stikker bestemt ikke andet under👀

  • farsinuce
    link
    fedilink
    arrow-up
    5
    ·
    edit-2
    9 months ago

    Provip: Kirseværsovs går særligt godt sammen med risalavande.

    Edit: OP har rettet titel.

    • LimfjordenOP
      link
      fedilink
      dansk
      arrow-up
      4
      ·
      9 months ago

      Jeg bryder mig ikke om flæskevær, det er alt for knasende.

  • EvilCartyen
    link
    fedilink
    arrow-up
    4
    ·
    edit-2
    9 months ago

    Jeg har nogle gange lavet en italiensk-inspireret marmeladetærte med kirsebærsovs… Eller en amerikansk cherry pie. Tit er der dog rigeligt med sovs og ikke helt nok kirsebær.