Hej Feddit. Jeg står i den situation at jeg har 2-3 L kirsebærsovs i kartoner i køleren. Det føles forkert at smide dem ud, men samtidig fylder de også en del. Har I nogle ideer til hvad man kan lave ud af dem?
Den her passer næsten perfekt på dit ønske! Hjemme bruger vi det gerne på is eller i den dur; de yngste spiser det også gerne råt som alt andet frugtgrød-
Hvis man har en røremaskine kan man nemt lave softice, ved at røre en vaniljeis på den i 5-10 minutter. Der kan man så også røre andre lækkerier i - jeg har god erfaring med nutella, men jeg er sikker på at kirsebærsauce også er glimrende.
En skål, en ske og så slubrer du det bare i dig, velbekomme 😋
Ingen stiller det rigtige spørgsmål. Hvorfor har du så meget af det? Overvurderede du hvor meget gæsterne kunne spise? Vandt du i banko? Tabte du pakkelegen? Det her kræver svar!
Jeg antager kirsebærsovsprepping, det er det eneste logiske.
Det er altså også kritisk når man har glemt at købe kirsebærsaucen d. 23/12 og alle supermarkeder har udsolgt.
Den kedelige sandhed er desværre at jeg overvurderede hvor meget gæsterne kunne spise. Der stikker bestemt ikke andet under👀
Provip: Kirseværsovs går særligt godt sammen med risalavande.
Edit: OP har rettet titel.
Jeg bryder mig ikke om flæskevær, det er alt for knasende.
Jeg har nogle gange lavet en italiensk-inspireret marmeladetærte med kirsebærsovs… Eller en amerikansk cherry pie. Tit er der dog rigeligt med sovs og ikke helt nok kirsebær.