Jeg plejer selv bare at lave en kæmpe portion bolognese med masser af grøntsager og/eller linser så den strækker sig til mange dage. Så skal jeg kun koge pasta og varme en portion i mikrobølgeovnen de næste par dage.
Men jeg kunne godt tænke mig at have nogle flere muligheder. Hvad plejer i at lave?
Pasta kødsovs er også min goto i forhold til at lave mad til flere dage. Jeg har som regel kødsovs i fryseren, så jeg bare kan tage en portion op, hvis det skal være nemt. Men ellers egner de fleste gryderetter sig fint til det. Forslag: Mørbradgryde, chili con/sin carne, vindaloo (som jeg lagde op her i sidste uge), karryretter. Suppe er også billigt, og når jeg laver en gryde har jeg normalt mad til 4 dage. Ellers kan jeg faktisk også anbefale pizza. Dejen holder sig uden problemer i 3-4 dage i køleskabet, og så skal man bare forberede fyldet og rulle dejen ud dagene efter.
Chili con/sin carne er også min go-to.
Nogle gange flotter jeg mig og river gulerod i 🥕
Jeg foretrækker normalt at bruge pintobønner, men ellers er det jo en glimrende opskrift!
Note til selv: “Lær om pintobønner”
Husk også en dejlig masse chilli og spidskommen. Jeg giver den også gerne et godt skvæt Worcestershire sauce (naturligvis Lea & Perrins).