Jeg plejer selv bare at lave en kæmpe portion bolognese med masser af grøntsager og/eller linser så den strækker sig til mange dage. Så skal jeg kun koge pasta og varme en portion i mikrobølgeovnen de næste par dage.

Men jeg kunne godt tænke mig at have nogle flere muligheder. Hvad plejer i at lave?

  • farsinuce
    link
    fedilink
    arrow-up
    6
    ·
    edit-2
    1 year ago

    Chili con/sin carne er også min go-to.

    • 1-2 løg hakkes fint; sauteres i en stor gryde.
    • Tilsæt ca. 250g soyaprotein (fx Like Minced) efterfulgt af 2 fed hvidløg og 1 gul peberfrugt i tern.
    • Svits i nogle minutter og tilføj 2 ds hk tomat (evt. med basilikum), 1 ds lille tomatkoncentrat samt 1-2 tsk sambal oelek.
    • Åbn 2 ds røde kidneybønner og kassér vædden. Hæld bønnerne i gryden.
    • Smag til med salt og peber. Server ris til.

    Nogle gange flotter jeg mig og river gulerod i 🥕

    • President_PyrusMA
      link
      fedilink
      arrow-up
      4
      ·
      1 year ago

      Jeg foretrækker normalt at bruge pintobønner, men ellers er det jo en glimrende opskrift!

        • President_PyrusMA
          link
          fedilink
          arrow-up
          3
          ·
          1 year ago

          Husk også en dejlig masse chilli og spidskommen. Jeg giver den også gerne et godt skvæt Worcestershire sauce (naturligvis Lea & Perrins).