Jeg har et par tekniske spørgsmål om feddit som jeg håber jeg kanfå besvaret.

  1. Kan man feddit til automatisk at vælge et bestemt sprog til ens indlæg/kommentarer? Lige nu skal jeg altid vælge dansk manuelt. Det kunne være fedt hvis den dansk var standard indstillingen.

  2. Kan i få RSS-feed fra feddit til at virke? I så fald hvordan? Jeg har forsøgt at få RSS-feed fra mine abonnerede fællesskaber, min inbox osv. men de er ugyligde i RSS-læseren.

  • @President_PyrusM
    link
    6
    edit-2
    5 months ago

    Jeg vælger normalt ikke sprog når jeg laver opslag eller kommentarer. Jeg ved ikke om man kan sætte det til dansk som standard, og heller hvordan integrationen med RSS virker. Måske @SorteKanin@feddit.dk kan hjælpe her?

    Edit: Han havde så allerede svaret…

  • @SorteKaninMA
    link
    55 months ago

    Kan man feddit til automatisk at vælge et bestemt sprog til ens indlæg/kommentarer? Lige nu skal jeg altid vælge dansk manuelt. Det kunne være fedt hvis den dansk var standard indstillingen.

    Så vidt jeg ved er det ikke muligt i standardinterfacet lige nu, selvom nogle andre klienter måske gør det for dig. Der er vist allerede nogle feature requests for det, fx https://github.com/LemmyNet/lemmy-ui/issues/2317

    Kan i få RSS-feed fra feddit til at virke? I så fald hvordan? Jeg har forsøgt at få RSS-feed fra mine abonnerede fællesskaber, min inbox osv. men de er ugyligde i RSS-læseren.

    Jeg bruger ikke selv RSS så jeg har ikke selv prøvet det - har du en mere specifik fejl man måske kunne undersøge?

  • @letraset
    link
    dansk
    55 months ago

    Jeg abonnerer blot på det lokale feddit.dk feed, med denne adresse:

    https://feddit.dk/feeds/local.xml?sort=Active

    og det virker fint for mig. Jeg har også lige prøvet at tilføje feedet for alle mine abonnementer til min feed-reader (Tiny Tiny RSS), og det virker også fint.

    Får du nogen fejlbeskeder?

  • @nis
    link
    45 months ago

    Jeg kan godt få RSS til at virke med FreshRSS.

  • @bobslaede
    link
    dansk
    45 months ago

    Jeg bruger alexandrite.app til at browse lemmy, og feddit, på computer. Den vælger selv det rigtige sprog for mig.
    Der findes sikkert også mobil-clienter som har styr på det. Den officielle klient, den der kommer med f.eks. feddit.dk er ikke helt nok til mig :)