Velkommen til Feddit.dk! Læs sidebaren til højre på forsiden for mere information. Du kan ansøge om medlemskab her.

Lige nu har jeg bare oprettet nogle enkelte forummer, men der er plads til flere. Lad os starte med at fortælle lidt om vores interesser. Hvilke forummer kunne i tænke jer at der var her på siden?

    • @tajac
      link
      21 year ago

      Mange tak. Jeg prøver lige at hitte ud af det, ved du hvorfor jeg ikke kan finde/abonnere på communities på andre servere, såsom technology@lemmy.ml?

      • @SorteKaninOPMA
        link
        2
        edit-2
        1 year ago

        Jeg mener det er sådan at den kun henter posts fra en community hvis den er blevet søgt efter mindst en gang. Så du skal bare taste “https://lemmy.ml/c/technology” ind i søgefeltet og så burde de komme fremover. Så burde du også kunne abonnere på det community. Nu har jeg søgt efter det, så det kommer frem nu.

        • @tajac
          link
          21 year ago

          Cool, det ser ud til at virke nu, tak

  • @CptNoobCanoe
    link
    111 months ago

    Er der en let måde at søge i communities på tværs af instances? Det virker lidt fjollet hvis jeg skal over på lemmy.ml og søge i deres communities, for så at gå tilbage her på feddit.dk, og finde det community igennem denne instance. Er der en lettere måde jeg har overset?

    • @SorteKaninOPMA
      link
      2
      edit-2
      11 months ago

      Jeg prøver lige at høre lemmy-udviklerne om de har et godt svar - men du burde kunne søge ved at klikke på søg-knappen i toppen (forstørrelsesglasset) og så vælg “Alle” når du søger (altså ikke Lokal eller Abonneret).

    • Poliverso
      link
      fedilink
      211 months ago

      Du kan navigere i alle forekomster af verden takket være det arbejde, der er udført af tyskerne (ja, de, der skabte den første feddit af Fediverse 😅) https://browse.feddit.de/

      • @CptNoobCanoe
        link
        211 months ago

        Meget cool - så mangler jeg bare en let og intuitiv måde at subscribe til communities på :)