Velkommen til Feddit.dk! Læs sidebaren til højre på forsiden for mere information. Du kan ansøge om medlemskab her.

Lige nu har jeg bare oprettet nogle enkelte forummer, men der er plads til flere. Lad os starte med at fortælle lidt om vores interesser. Hvilke forummer kunne i tænke jer at der var her på siden?

  • @tajac
   link
   21 year ago

   Mange tak. Jeg prøver lige at hitte ud af det, ved du hvorfor jeg ikke kan finde/abonnere på communities på andre servere, såsom technology@lemmy.ml?

   • @SorteKaninOPMA
    link
    2
    edit-2
    1 year ago

    Jeg mener det er sådan at den kun henter posts fra en community hvis den er blevet søgt efter mindst en gang. Så du skal bare taste “https://lemmy.ml/c/technology” ind i søgefeltet og så burde de komme fremover. Så burde du også kunne abonnere på det community. Nu har jeg søgt efter det, så det kommer frem nu.

    • @tajac
     link
     21 year ago

     Cool, det ser ud til at virke nu, tak

 • @CptNoobCanoe
  link
  11 year ago

  Er der en let måde at søge i communities på tværs af instances? Det virker lidt fjollet hvis jeg skal over på lemmy.ml og søge i deres communities, for så at gå tilbage her på feddit.dk, og finde det community igennem denne instance. Er der en lettere måde jeg har overset?

  • @SorteKaninOPMA
   link
   2
   edit-2
   1 year ago

   Jeg prøver lige at høre lemmy-udviklerne om de har et godt svar - men du burde kunne søge ved at klikke på søg-knappen i toppen (forstørrelsesglasset) og så vælg “Alle” når du søger (altså ikke Lokal eller Abonneret).

   • @CptNoobCanoe
    link
    21 year ago

    Meget cool - så mangler jeg bare en let og intuitiv måde at subscribe til communities på :)