Velkommen til Feddit.dk! Læs sidebaren til højre på forsiden for mere information. Du kan ansøge om medlemskab her.

Lige nu har jeg bare oprettet nogle enkelte forummer, men der er plads til flere. Lad os starte med at fortælle lidt om vores interesser. Hvilke forummer kunne i tænke jer at der var her på siden?

  • @tajac
   link
   fedilink
   25 months ago

   Mange tak. Jeg prøver lige at hitte ud af det, ved du hvorfor jeg ikke kan finde/abonnere på communities på andre servere, såsom technology@lemmy.ml?

   • @SorteKaninOPMA
    link
    fedilink
    2
    edit-2
    5 months ago

    Jeg mener det er sådan at den kun henter posts fra en community hvis den er blevet søgt efter mindst en gang. Så du skal bare taste “https://lemmy.ml/c/technology” ind i søgefeltet og så burde de komme fremover. Så burde du også kunne abonnere på det community. Nu har jeg søgt efter det, så det kommer frem nu.

 • @CptNoobCanoe
  link
  fedilink
  14 months ago

  Er der en let måde at søge i communities på tværs af instances? Det virker lidt fjollet hvis jeg skal over på lemmy.ml og søge i deres communities, for så at gå tilbage her på feddit.dk, og finde det community igennem denne instance. Er der en lettere måde jeg har overset?

  • @SorteKaninOPMA
   link
   fedilink
   2
   edit-2
   4 months ago

   Jeg prøver lige at høre lemmy-udviklerne om de har et godt svar - men du burde kunne søge ved at klikke på søg-knappen i toppen (forstørrelsesglasset) og så vælg “Alle” når du søger (altså ikke Lokal eller Abonneret).

  • Poliverso
   link
   fedilink
   24 months ago

   Du kan navigere i alle forekomster af verden takket være det arbejde, der er udført af tyskerne (ja, de, der skabte den første feddit af Fediverse 😅) https://browse.feddit.de/

   • @CptNoobCanoe
    link
    fedilink
    24 months ago

    Meget cool - så mangler jeg bare en let og intuitiv måde at subscribe til communities på :)