• @UnderbroenOP
    link
    11
    edit-2
    1 year ago

    Det virker på mange måder som en lille historie, men jeg synes det løber i den efterhånden temmelig store flod af pamperi og småsvindel, som de fleste lokalpolitikere synes at være okay med. En af politikerne, som havde taget imod billetter, mente at han det gav ham indblik i kulturen i København, og han havde jo brugt det til at kritisere kulturudbuddet i København, så var det okay at tage imod ulovlige gaver.

    Om det er boligsager, som i Fredericia, eller misbrug af kommunens dankort, som i Greve, så virker det til, at der gælder nogle regler for os og andre for politikere. Jeg bliver træt.

    • mifan
      link
      81 year ago

      Helt enig.

      Hans første argument forstår jeg som sådan godt - nogle gange lander man i en praksis, som man ikke lige får tænkt over, om den er ok, og siden det nu er praksis, så følger man bare trop. Men hvis retningslinjerne er sådan, så er det retningslinjerne vi må se på.

      Jeg læner mig op ad forvaltningens retningslinjer ligesom alle andre politikere i Borgerrepræsentationen. Jeg har ikke indsigt i juraen på dette område, siger beskæftigelses- og integrationsborgmesteren.

      Men så skrider han lidt i svinget, når han yderligere forsøger at argumentere:

      Vi giver et meget stort tilskud til blandt andet Det Kongelige Teater hvert år. For mig er det vigtigt, at vi får en indsigt i, hvad vi bruger pengene på, siger han.

      Det er da bestemt vigtigt, med en sådan indsigt. Men så må man jo lave noget arrangement for de involverede parter, og ikke for dig og din kone. Det bliver simpelthen så pinligt, når politikere forsøger at stå på mål for noget, som de nede i maven godt kan mærke er forkert.