• @President_Pyrus
    shield
    M
    link
    28 months ago

    Regel 1:

    1. Brug artiklens titel

    Titlen på indlæg skal være titlen på nyhedsartiklen der linkes til. En alternativ titel (fx i tilfælde af clickbait) eller vigtig supplerende information kan angives i kantede parenteser. Fx: “Clickbait titel [Beskrivende titel]”. Dette sikrer at titlen på artiklen ikke er misvisende.

    Regel 2:

    1. Brug ikke tekstfeltet (“body”)

    Link udelukkende til artiklen og brug ikke tekstfeltet (“body” på engelsk). Hvis du vil tilføje noget, så skriv en kommentar. Dette sikrer at debatten foregår fra et neutralt synspunkt der tager udgangspunkt i artiklen, og ikke en bestemt vinkling skrevet i tekstfeltet.

    Du må meget gerne redigere opslaget, så det følger reglerne :)

    • @KimusanOP
      link
      48 months ago

      Det er en nyhed og det er under nyheder. Det er da i den grad et emne til debat om politikere bør påkræves et minimum af intelligens i de spørgsmål der stilles så de ikke spilder ministrenes (og deres embedsværks) tid.

      • @nicolairathjen@lemmy.world
        cake
        link
        fedilink
        2
        edit-2
        8 months ago

        I øjeblikket læser opslaget

        “Når politikere opfører sig dumt, så er det sgu OK når medierne gør grin med det. I dette tilfælde udstiller Mette Thiesen sit racistiske indre og Stiften sørger så for at vi andre kan grine lidt af hendes dumhed.”

        Da jeg lagde den kommentar du svarer, var titlen på opslaget “Mette Thiesen mener at brune taxi chauffører er farlige - stiften sætter hende på plads”. Jeg betvivler ikke relevans, men måden den bliver præsenteret på dette forum. “Mette Thiesen er dum” synes jeg ikke er et godt udgangspunkt for en debat om taxachauffører af anden etnisk baggrund end dansk, som jo er det den artikel du linker til omhandler.

        I øvrigt mener jeg ikke den anden debat endegyldigt er irrelevant, men så kan du jo tilføje en kommentar, da den ikke direkte tilhører artiklen.