Det er mandag, mine bekendte. Inspireret af https://feddit.dk/post/257712

På hedengangne dailyrush havde vi et par populære tråde, en hvor man kunne skrive, hvad man lige havde set af film og serier, og en anden med hvad man lige havde læst, og endnu en til spil man lige havde spillet.

Én ugentlig tråd med titlen “jeg har lige læst/set/spillet/hørt”, og så kunne man ellers give sin uforbeholdne mening om alt fra film og spil til podcasts og bøger.

Denne stickytråd oprettes automatisk af botten hver mandag kl. 7. Eventuelle ændringer kan forkomme.

  • @President_PyrusM
    link
    58 months ago

    Jeg fik hørt Murtagh af Christopher Paolini. Det er femte bog i Arven-serien, som blandt andet inkluderer Eragon. Hvis man aldrig har læst Eragon, og man godt kan lide fantasy og drager, så smid alt hvad du har i hænderne og læs eller hør lydbogen med det samme. Du er gået glip af noget! Da jeg var færdig med bogen lavede jeg den klassiske, og begyndte straks at høre Eragon (første bog) igen.

    Til de interesserede har Paolini allerede fortalt at der nok kommer mindst en bog mere i serien, og jeg ville ikke være overrasket hvis der kommer mere end det.

    • @farsinuce
      link
      38 months ago

      Jeg har ikke læst bøgerne endnu. Afslutter denne bog serien, eller tror du, der kommer mere? Ingen spoilers, tak.

      Forsøger at købe Murtagh i gave til min mor (Kindle edition). Amazon gør det dog svært for mig… 🙄

      • @President_PyrusM
        link
        28 months ago

        Paolini har flere gange sagt at Murtagh ikke er den bog han længe har omtalt som “Book V”, så jeg ville roligt sætte penge på at der kommer mindst en mere. Og bogen afslutter bestemt ikke serien. Der er mange åbne spørgsmål, som bogen ikke behandler.

  • @EvilCartyen
    link
    48 months ago

    Surviving Mars! Købte det ved release og har ikke spillet det siden, nu fik jeg lige købt alle expansions etc. på tilbud og giver det et skud mere. Hyggeligt spil.

    • @farsinuce
      link
      28 months ago

      Sidder i samme båd: Har købt Surviving Mars (på anbefaling af en ven), men fik kun spillet det lidt derefter.

      Hvad er det ved udvidelsespakkerne, du især synes om?

      • @EvilCartyen
        link
        38 months ago

        Jeg ved det ikke, måske jeg bare har glemt hvordan spillet er :) Men det virker til der bare er mere at lave, mindre downtime.

        • @farsinuce
          link
          28 months ago

          OK, det ser ud til, at de bedst anbefalede DLC’er er Green Planet, Space Race og In-Dome Building. Det nemmeste og billigste er at købe Season Pass.

          Below and Beyond får en del kritik, så den skipper jeg.

  • @Underbroen
    link
    48 months ago

    Jeg læser Jonathan Franzens Purity og lige dele underholdt og træt af hovedpersonerne. Jeg har altid svært ved at læse bøger, hvor jeg ikke synes om nogle af hovedpersonerne.