Hej til alle de nye! @RanFromReddit@feddit.dk, @Max@feddit.dk, @LightningHaqeem@feddit.dk, @ben@feddit.dk, @bobslaede@feddit.dk, @ObtuseRecluse@feddit.dk, @leds@feddit.dk og @fuckgradigeudlejere@feddit.dk

Jeg går ud fra det er Reddits API politik der får mange til at flygte nu om dage. Hvordan fandt i dog frem til feddit.dk?

I må endelig gerne fortælle andre på /r/Denmark omkring siden da jeg ikke selv kan gøre det, da det betragtes som selvpromovering.

EDIT2: Det lader til at /r/Denmark mods fjerner posts om Feddit.dk (men ikke kommentarer?), selvom de ikke er fra mig.

EDIT: Hvis du ikke får en velkomst-besked her inden for 24 timer betyder det at din ansøgning er blevet afvist. Du kan kontakte mig på Reddit hvis du har spørgsmål.

    • Fox
      link
      fedilink
      arrow-up
      5
      ·
      1 year ago

      Merci!

      Og ja, Reddit-flygtning her.

      Og ja, det er pga. deres API changes.

      Hvis de tager min Boost for reddit, så mister de også mig.

      Desuden virker fediverse til at være fremtidens sociale medier. Man skal jo være med på noderne!

      Jeg fandt, som så mange andre, feddit.dk via. join-lemmy.org. Mega fedt at du, @SorteKanin@feddit.dk, har opsat denne instance. Danmark lader til at være nr. 3 i række af internationale lemmy instances, efter Tyskland of Italien. Hvor er svensken? :o)

      • SorteKaninOPMA
        link
        fedilink
        arrow-up
        6
        ·
        1 year ago

        Det var så lidt.

        Jeg bruger selv RIF og ja hvis den forsvinder så bruger jeg nok Reddit en del mindre. Hvis de fjerner old.reddit så er jeg nok helt væk men det snakker de ikke om indtil videre.

        Og ja jeg tog bare feddit navnet fra den tyske og italienske instans, det virkede som det mest oplagte navn :D

        Det virker som om Reddit er blevet lidt større i Danmark end det har været førhen - det er dog godt nok dårlig timing når Reddit laver det her API-stunt. Håber lidt man kan komme væk fra Reddit og over i fediverse for fremtiden, men nu må vi se. Der er meget lidt opmærksomhed på det i /r/Denmark lader det til. Jeg kan desværre ikke selv fortælle /r/Denmark om denne side da det betragtes som selvpromovering.

        • Fox
          link
          fedilink
          arrow-up
          4
          ·
          1 year ago

          Jeg er enig i hvad du skriver.

          Du virker også som en cool fyr. Det skal nok blive godt med dig som creator.

          Udviklingen skal nok komme. Rom blev ikke bygget på én dag. Måske vil vi kigge tilbage på disse beskeder, om nogle år, og grine af hvor langt overgangen er nået. Måske vil vi ikke, men så er det nok fordi der er sket nogle andre store ting i mellemtiden.

          Jeg sætter mine penge på at Lemmy er den nye afløser for Reddit.

      • Andreas
        link
        fedilink
        arrow-up
        3
        ·
        1 year ago

        Här är svensken! Till skillnad från er (såvitt jag vet) är Reddit inte nätets största svennehåla eftersom vi har fortfarande kvar våra traditionella forumsajter med mycket aktivitet, så Reddit-brukarna behöver inte en ny gemenskap för att diskutera svenska saker utanför Reddit. Ni borde kanske pröva att återuppliva Hestenettet om det här inte slår igenom?