Hej til alle de nye! @RanFromReddit@feddit.dk, @Max@feddit.dk, @LightningHaqeem@feddit.dk, @ben@feddit.dk, @bobslaede@feddit.dk, @ObtuseRecluse@feddit.dk, @leds@feddit.dk og @fuckgradigeudlejere@feddit.dk

Jeg går ud fra det er Reddits API politik der får mange til at flygte nu om dage. Hvordan fandt i dog frem til feddit.dk?

I må endelig gerne fortælle andre på /r/Denmark omkring siden da jeg ikke selv kan gøre det, da det betragtes som selvpromovering.

EDIT2: Det lader til at /r/Denmark mods fjerner posts om Feddit.dk (men ikke kommentarer?), selvom de ikke er fra mig.

EDIT: Hvis du ikke får en velkomst-besked her inden for 24 timer betyder det at din ansøgning er blevet afvist. Du kan kontakte mig på Reddit hvis du har spørgsmål.

  • Andreas
    link
    fedilink
    dansk
    arrow-up
    1
    ·
    1 year ago

    Hver gang denne tråd dukker op på toppen af forumet (min defaulte indlægssortering er “nye kommentarer”) kigger jeg på siden, der ikke skal nævnes for at se, hvis det blev postet noget, som snakker om vores hemmelige klub igen.

    Denne kommentar hævder, at siden, der ikke skal nævnes voksede mere end normalt, på dagen de burde ha mistet brugere. Det overrasker mig ikke, med tanke på at siden fik en artikel på DR igår.

    Vi har dog set et ret stort peak og 1. juli fik vi dobbelt så mange nye subscribers som normalt… På en normal dag kommer omkring 300-350 nye subs, men 29. juni var tallet 400, 30. juni 470 og 1. juli fik vi 630 nye subscribers.

    Det fik mig at tænke, er der nogen, der søgte sig herhen fordi de læste DR-artikeln og siden en diskussion, som rekommanderer os?