Dette er tråden, hvor man kan snakke løst og fast om alt der har med mad at gøre.
Hvad har du lavet i ugens løb, og hvad står menuen på i weekenden? Uanset om menuen er pasta med ketchup eller créme brûlée, er man velkommen til at dele det
Denne tråd oprettes automatisk af botten hver torsdag kl 6.
Hvis du har spørgsmål til botten eller ønsker at bruge den på et fælleskab, så skriv til @President_Pyrus@feddit.dk .
God lille-fredag og bon appétit!
Pizza aften
Ser godt nok god ud. Og mega flot kant. Tillykke med den. Hvordan laver du dejen?
Det er bare hvede mel med måske 25% fuldkorn, lidt gær og noget tørret surdej ( jeg er ikke helt sikre på om det gør noget eller om de tilføjer bare smag af surdej) og så har det stået it køleskab i 48 timer.
Lasagne til aftensmad i går. Det bliver altså rigtig godt og sundt for sjælen, når man laver mornaysaucen på fløde i stedet for mælk!
Og i dag har jeg så lavet en vægtfyldetest på min øl, som er i gang med sin primærgæring. Der er ikke lang tid til den er færdig, så den planlagte tørhumling blev lige startet et par dage tidligere end planlagt. Og jeg fik da også lige smagt på den, og den smager umiskendelig som flad øl, præcis som den bør på nuværende tidspunkt.
Jeg har været en tur på Danmark højest beliggende restaurant, Bavn i Århus. 142 meter over jorden og med en fantastisk udsigt. Maden var udemærket; jeg plejer ikke at være til dessert, men den kæmpe portion rødgrød m. macaron, is og en god ribssaft til som drink var næsten højdepunktet.
Ellers lakker ferien mod enden og det betyder, at vi er hjemme igen og der derfor ikke er nogen, som laver mad til mig (snøft snøft). Hverdagen og hverdagsmaden nærmer sig med hastige skridt!