• @EvilCartyen
    cake
    link
    69 months ago

    Man skal være helt utroligt dum hvis man tror at et atomangreb mod Polen ville føre til at NATO neddrosler støtten til Ukraine.

    • @SorteKaninMA
      link
      69 months ago

      Nej nej det giver fin mening. Hvis Rusland angriber et NATO-land, så behøver NATO jo ikke donere våben til Ukraine - NATO bruger dem bare selv mod Rusland 🙃

  • @Marand
    link
    69 months ago

    Ved vi hvor meget indflydelse disse “Toneangivende russiske politologer” har? Som læmand synes jeg altid det er svært at skønne hvor relevante udtalelser fra folk er, da der til alle tider i alle samfund har været folk som siger forrykte ting. Selv i et relativt “belyst” land som Danmark har vi en god mængde konspirationsteoretikere, vaccinenægtere, folk der synes militæret og politiet skal demonteres og jeg ved ikke hvad. Hvis vi leder længe nok kan vi nok finde nogle danskere der synes vi skal have enevældet tilbage. Så i min verden er det ikke en nyhed når nogen siger noget forrykt, men mere når en autoritetsperson gør.

  • @President_PyrusOPM
    link
    49 months ago

    Jeg ved ikke med jer, men jeg synes at russernes retorik for tiden bliver mere og mere aggressiv. Jeg tror ikke oprigtigt at russerne (og Putin) er dumme nok til rent faktisk at bruge taktiske atomvåben i hverken Ukraine eller Nato, men chancen bliver større for hver gang de prøver at normalisere det i medierne.

    • Limfjorden
      link
      dansk
      39 months ago

      Jeg vil ikke udelukke at de kaster en på Ukraine hvis Ukraine fortsætter ind I Rusland efter at have generobret de besatte områder. Tror dog helt klart de vil advare før de gør det.

      • @President_PyrusOPM
        link
        39 months ago

        Det tror jeg nu heller ikke at Ukraine vil gøre ud over de angreb på russiske militære installationer, som vi ser i dag. Alt andet ville risikere at Ukraine mister vestens opbakning.

        • @SorteKaninMA
          link
          29 months ago

          Jeg tror slet ikke Ukraine er i stand til at fortsætte ind i Rusland. Jeg mener mange af de donerede våben, kampvogne og fly osv. er givet med det krav at de udelukkende bruges i Ukraine og ikke i Rusland.

          • @Marand
            link
            39 months ago

            Enig, selv Krim ville være et mareridt at tage tilbage, som ville kræve et næsten komplet kollaps af russisk modstandsvilje / logistik. Tror ikke det kommer op til diskussion at gå ind i Rusland før om meget lang tid. (Men nu har jeg lige jinxet det, så frontlinjerne bryder nok sammen i morgen)