• Tralle
    link
    fedilink
    arrow-up
    3
    ·
    edit-2
    3 days ago

    Ja de er gode, det er enten dem eller gotenborgs skovkyllinger, men det skal dælme være en måned med luft i budgettet hvis man skal købe dem.

    Jeg plejer at koge fond/suppe på skroget. Det er bare sindssygt lækkert at have god fond i fryseren. En risotto på boullionterning er bare ikke det samme.

    • TDCN
      link
      fedilink
      arrow-up
      2
      ·
      2 days ago

      Løgismose kyllingen er på tilbud til 99 kr og nogle gange mindre og så synes jeg egentlig det er okay. Det mætter langt mere end de der turbokyllinger som kan kan spise en hel af mens de dyre fritgående er et enkelt lår eller bryst helt fint mættende.

      • Tralle
        link
        fedilink
        arrow-up
        3
        ·
        2 days ago

        Plejer også at rydde hvad der er når de er på bud, så ryger de i fryseren hjemme.

        Kylling er noget af det eneste kød jeg køber. Det ophører forhåbentligt når vi får startet på vores hønseprojekt.