Det er mandag, mine bekendte. Inspireret af https://feddit.dk/post/257712

På hedengangne dailyrush havde vi et par populære tråde, en hvor man kunne skrive, hvad man lige havde set af film og serier, og en anden med hvad man lige havde læst, og endnu en til spil man lige havde spillet.

Én ugentlig tråd med titlen “jeg har lige læst/set/spillet/hørt”, og så kunne man ellers give sin uforbeholdne mening om alt fra film og spil til podcasts og bøger.

Denne stickytråd oprettes automatisk af botten hver mandag kl. 7. Eventuelle ændringer kan forkomme.

  • @President_PyrusM
    link
    810 months ago

    In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and been widely regarded as a bad move.

    Jeg er igang med at høre The Restaurant at the End of the Universe, som er en del af dem bedste og mest geniale science fiction serie, Hitchhiker’s guide to the Galaxy.

    Jeg er også begyndt at spille Assassin’s Creed Odyssey, efter jeg blev færdig med Black Flag i sidste uge. Det er altså en genial spilserie :)

    • @bobslaede
      link
      210 months ago

      Hvem har du på som oplæser til HGTTG?

      • @President_PyrusM
        link
        610 months ago

        Jeg hører dem på Mofibo. Stephen Fry oplæser HGTTG (han er fantastisk) og Martin Freeman resten.

        • @farsinuce
          link
          210 months ago

          Uha, det var en god idé. Det tager jeg lige note af.

          • @President_PyrusM
            link
            210 months ago

            Prøv at give den første bog en chance. Hvis du godt kan lide den skøre humor, som du støder på med det samme, kan den absolut anbefales.

  • @bobslaede
    link
    dansk
    610 months ago

    Jeg så Weird: The Al Yankovic Story i weekenden. Den var OK, men ikke det bedste jeg nogensinde er blevet udsat for.
    Jeg havde troet at jeg ville syntes bedre om den, end jeg gjorde.

    • @Marand
      link
      210 months ago

      Vi så den som opvarmer til hans live-show, så det gjorde lidt ekstra, men det er ikke verdens bedste film :P

  • @DreadPotato@sopuli.xyz
    link
    fedilink
    6
    edit-2
    10 months ago

    Jeg begyndte i sidste uge på en fantasyserie som hedder “shades of magic”, en trilogi af V. E. Schwab, og det er med lidt blandede føleser. Præmissen er et univers med magi, krydret med noget “multivers” med rejse imellem parallelle verdner. En fin kombination og de er egentlig ret underholdende læsning.

    Jeg synes dog godt man kan mærke hun har skrevet YA bøger tidligere da de er lidt “tynde” i det, karaktererne er lidt endimensionelle og mangler dybde, og plottet er lidt for forudsigeligt. Men hvis man er til fantasy og relativt ny til det at læse som hobby, eller måske mangler noget som er et skridt over YA bøger, så er de et skud værd.

  • @Isbjerg
    link
    610 months ago

    Jeg har været til Nashville Nights i Odense. En festival, der fejrer sangskrivertradtionen fra Nashville. Jeg er normalt mere til hård rock, men det var faktisk meget godt.

  • @KlorofylM
    link
    510 months ago

    Har været i biffen med ungerne og hustruen og se Elemental. Ret flot biografoplevelse, og selve indholdet i filmen var også godt. Handler om at være tro mod sine følelser og drømme, og om at forskellige personer godt kan finde gensidig kærlighed, selvom omgivelserne har en anden overbevisning.

  • @EvilCartyen
    cake
    link
    410 months ago

    Jeg er simpelthen gået i gang med at læse L’Etranger af Camus - på fransk. Det går… langsomt :)

  • @Underbroen
    link
    410 months ago

    Jeg fik Ærø Manifestet i gave og er gået i gang med den. Æh… det er ikke lige mig: for navlepillende, for spirituel, for floromvunden. Som et Instagramopslag i bogform. Men heldigvis er den kort!

  • @SmoothOperator@lemmy.world
    link
    fedilink
    310 months ago

    Gik i gang med Pelle Dragsteds “Nordisk Socialisme” da han blev politisk ordfører for EL, og den er ret god ind til videre. Efter at have boet i udlandet i nogle år er jeg begyndt at tænke at vi i DK har noget af det nærmeste man kan komme på en god implementering af de socialistiske ideer, og det får han sat gode ord på. Og så er den også fremadskuende og med konkrete forslag til lovgivning og reformer.

    Den kunne dog godt have været en smule kortere, men han har selvfølgelig mange kloge ting at sige.

    • @dybber
      link
      310 months ago

      Ja, vi har (haft) en god implementering af mange systemer, problemet er at de er ved at blive nedbrudt og gjort mindre demokratiske. F.eks. skal affaldshåndtering nu privatiseres fremfor at være under demokratisk kontrol. Det giver ingen mening, da vi jo ikke frit kan vælge hvem der tømmer ens skraldespande. Ellers ville vi have 10 forskellige skraldebiler der skulle køre igennem gaden og hente skraldespandene alt afhængigt af hvor de forskellige har kunder, og det giver jo ingen mening. Monopoler som den slags bør være under demokratisk kontrol.