• SorteKaninA
    link
    fedilink
    arrow-up
    3
    ·
    22 hours ago

    Nu kommer jeg til at tænke på om man kunne fryse dem ned 🤔

    • EySkibidiBabBab
      link
      fedilink
      arrow-up
      2
      ·
      14 hours ago

      Alt efter hvor fast den er - mon ikke man kan rulle den ud på et stykke bagepapir; og så folde den sammen og smide den i fryseren med bagepapiret? Tænker lidt ala dem man kan købe på køl i supermarkedet :D

    • RedSnt 👓♂️🖥️
      link
      fedilink
      arrow-up
      4
      ·
      edit-2
      20 hours ago

      En hurtig søgning mener at jo, det er muligt, men så er det også bedre at bruge ekstra gær, hvilket giver ok mening, da frost får vandet i celler til at danne krystaller som dræber en god del af dem. Jeg læste også lidt om at det kunne svække glutennetværket en smule. Dunno om det er sværere at tidsbestemme hvor lang tid frossen dej skal vågne op, men mon ikke det er noget med at lade det tø op i køleskabbet natten over?