Jeg vil gerne købe nogle danske børnebøger til arvingen (2+ år gammel). Jeg bor i udlandet (ikke EU-land), og har kigget lidt på nogle forskellige sælgere i DK. Mange af dem sender ikke udenfor DK, og fælles for dem der gør er, at det koster en god sjat ekstra at få sendt udenlands, og mere for at sende til lande udenfor EU. Carlsen pålægger f.eks. et gebyr på 500,- for sidstnævnte.

Jeg har kigget på World of Books, men de har ikke så mange danske titler, desværre.

Er der nogen der kender et godt sted til den slags? Jeg vil helst undgå Amazon, hvis muligt.

  • @SorteKaninMA
    link
    410 months ago

    Har du nogen du kender i Danmark du måske kunne bestille bøgerne til, som så bare kunne sende den til dig via postvæsenet? Det ville nok være billigere end de der gebyrer og så kunne du bestille fra hvilken som helst butik der leverer i Danmark. Men det gør det vel mere besværligt at bestille enkelte bøger

    • @letrasetOP
      link
      310 months ago

      Det er nok det smarteste, ja, at hive fat i noget familie derhjemme og høre om de kan overtales til at pakke dem og sende dem for mig.

      Jeg tænker at købe en byge bøger alligevel, så det bliver en god pakke, og helt sikkert billigere end at købe fra et par forskellige steder og få butikken til at sende dem til mig.

    • @DreadPotato@sopuli.xyz
      link
      fedilink
      510 months ago

      Det giver da ingen mening Saxo tager så høje priser for at levere til andre dele af verdenen. Bøgerne kommer jo for helvede allerede fra fjernlager der ligger uden for Danmark…

      • @letrasetOP
        link
        210 months ago

        Så længe det er et fjernlager i EU, og de skal sendes til et ikke EU-land, så kommer det til at koste. Jeg skal dog ikke gøre mig alt for klog på hvor bogsælgere har deres fjernlagre.

        • @Grippler
          link
          5
          edit-2
          10 months ago

          JoJo, men de tager jo stadig 169kr +40kr per vare i ordren for at sende inden for EU hvor de (formentlig) ikke skal udfylde toldpapirer eller lave noget som helst papirarbejde ifbm. afsendelsen.

          • @letrasetOP
            link
            110 months ago

            Ah, den detalje havde jeg ikke lige kigget på. Det er lidt pebret.

    • @letrasetOP
      link
      210 months ago

      Ja det koster en bette skilling, hvilket vel er fair nok, når de skal udfylde toldpapirer osv, men det begrænser unægteligt ens indkøb en smule.