• SorteKaninOPMA
    link
    fedilink
    arrow-up
    4
    ·
    edit-2
    1 month ago

    Hvilke skadelige sundhedsmæssige konsekvenser er det lige vi taler om? Det lyder som de samme midlertidige, ikke langtidsskadelige

    De kan jo godt være langtidsvirkende hvis man bliver lidt afhængig af energidrikkene og indtager dem ofte/i store mængder. Både koffein og sukker (som energidrikke har rigeligt af) er lettere afhængighedsdannende.

    Når det er sagt så kan man jo sagtens drikke energidrik i moderate mængder uden at det gør det store. Det er jo det samme som sodavand på det punkt, omend energidrik er lidt værre pga. det høje koffeinindhold. Men jeg synes nok også et decideret forbud er for meget. En anbefaling fra Sundhedsstyrelsen burde være rigeligt (og det har de vel allerede vil jeg gætte på?). Måske noget regulering omkring reklamer til børn og unge for energidrikke (har man ikke noget lignende for slik og chips og sådan?).

    • Limfjorden
      link
      fedilink
      dansk
      arrow-up
      3
      ·
      1 month ago

      (…) et decideret forbud er for meget. En anbefaling fra Sundhedsstyrelsen burde være rigeligt (og det har de vel allerede vil jeg gætte på?). Måske noget regulering omkring reklamer til børn og unge for energidrikke (har man ikke noget lignende for slik og chips og sådan?).

      Et sobert og afbalanceret synspunkt☝️