• @SorteKaninMA
    link
    12 days ago

    … Og så skal man jo huske at vi kun har de politikere vi stemmer på, så hvis man gerne vil vide hvis skyld det er så kan man jo tage et kig i spejlet 😛.

    Det er vores alles ansvar. Jeg synes det er lidt underligt at beskylde politikere på den måde, det synes jeg bare giver mere politikerlede uden nogen motivation for at gøre tingene bedre. Overvej eventuelt blanddig.dk fra @DraagDunk@feddit.dk :)

    • @KlorofylM
      link
      2
      edit-2
      2 days ago

      Synes at politikker selv bærer skylden for den opståede lede. Brudte løfter og for mange indstuderede spindoktor-konstruerede svar. Hvilket også gør det svært at vide hvilken regering man stemmer ind. Mediedimentionen af politik var imo bedre og mere reel i “gamle dage”. Poul Nyrup som statsminister igen.

      Du har ret i at alle bærer et ansvar, men nogen mere end andre. Den lovgivende forsamling kan holdes mere til ansvar for klodens aktuelle kriser end du og jeg kan. Men man skal måske ikke brokke sig for meget, mens man selv spiser kød 5 dage om ugen. Jorden er befolket af 8 mia individer. Hvis 8 milliarder individer træffer gode klima- og miljøvalg, har vi helt andre forudsætninger for at ende er godt sted, end hvis alle tænker: jeg er jo bare lille mig, og mine handlinger betyder intet i det store regnskab, Danmark gør nok allerede, det er Kinas tur osv osv

      edit: tak for tilmeldingssiden ;)