• @bstix
    link
    316 days ago

    Jeg er selv blevet allergisk overfor de helt stærke chilier. Det giver feber, opkast og diarre. Kroppen udstøder det simpelthen på alle måder efter et stykke tid. Det er særligt irriterende fordi jeg godt kan lide stærk mad, men jeg holder mig selvfølgelig bare fra det.

    Jeg synes en advarsel på pakken burde være tilstrækkelig, og det er der jo sådan set også hvis der står at det er stærkt… Det var noget andet hvis de lavede direkte vildledende markedsføring, så folk kom til at spise noget de ikke kan tåle uden at vide det.

    Præventiv lovgivning kan ellers også være godt. Man behøver ikke vente på at skaden sker, hvis de farlige ting kan påvises på forhånd. Der var nogle i Tyskland som blev rigtig syge af chili chips challenge så det er måske rimeligt nok at undersøge og reagere på forhånd når der kommer nye tilsvarende produkter. Det skal selvfølgelig gøres ordentligt…

    Men pyt. Historien er helt sikkert god markedsføring for dem i udlandet, og mon ikke også danskerne vil købe læssevis af nudler i Fleggaard.

    • @Buffalox@lemmy.worldOP
      link
      fedilink
      216 days ago

      Præventiv lovgivning kan ellers også være godt. Man behøver ikke vente på at skaden sker,

      Absolut, hvis det reelt er farligt, og vi ved det, er der ingen grund til at vente på at folk kommer til skade, særligt hvis det er uundgåeligt.
      Iht. den artikel @bstix har linket, ser det ud til at være mere stærkt end jeg forventede.