• @SorteKaninMA
    link
    52 months ago

    Jeg ved godt at mange her sikkert ikke er glade for Støjberg (det er jeg heller ikke selv) og det er der gode grunde til - men jeg tror ikke det overbeviser nogen at have foragt eller kalde nogen for “hul i jorden” (og jeg synes det går lige lovlig tæt på grænsen af hvad der er acceptabel tone her så jeg vil bare gerne lige minde om det).

    Der er ikke nogen der tror de er onde når de stemmer på Støjberg. De tror det er det rigtige og det gode. Det kan man så være meget forundret omkring, men foragt og uhøflighed kan kun gøre den kløft endnu dybere og bredere. Så bliver det en os-mod-dem situation.

    Vi bør i stedet forsøge at forstå hinanden - hvis det da overhoved er muligt. Jeg tror fx der er meget fremmedhad og frygt involveret når folk stemmer DD og det er jo ærgerligt. Det bør vi forsøge at gøre noget ved.

    Det kan selvfølgelig også gå for vidt, og så kommer man ud i noget der ligner tolerance-paradokset. Men jeg tror (håber) ikke vi er der endnu.

    • @Buffalox@lemmy.world
      link
      fedilink
      12 months ago

      Du har selvfølgelig ret, men det ændrer ikke min foragt for Støjberg, og til dels folk der stemmer på hende.
      Hun støtter f.eks. Republikanerne i USA, som stærkt undergraver demokratiet, og har bremset støtten til Ukraine, mens Rusland udgør en større trussel mod Europa end de har gjort i et halvt århundrede.
      Støjberg er en idiot, som aktivt arbejder på at skade Danmark.