Jeg hælder ris i en si, sætter den i en skål og skylder risene (fylder vand i skålen til de er dækket). Det gentager jeg indtil vandet er forholdsvisklart.
Jeg hælder dobbelt så meget vand som jeg har ris (efter volumen) i gryden og koger det op.
Når det bobler, hælder jeg ris og salt i vandet.
Efter ti minutter slukker jeg komfuret.
Efter ti minutter mere er risene klar.
I dag prøvede jeg så at helde risene over med kogene vand og lade dem stå lidt før jeg begyndte, som artiklen anbefaler. Det resulterede i ris der var over 2 cm lange, men ellers velsmagende. Nogen bør prøve at følge alle rådenen og se hvor lange de ris blir!
Min metode før jeg kendte til denne information:
Jeg hælder ris i en si, sætter den i en skål og skylder risene (fylder vand i skålen til de er dækket). Det gentager jeg indtil vandet er forholdsvisklart.
Jeg hælder dobbelt så meget vand som jeg har ris (efter volumen) i gryden og koger det op.
Når det bobler, hælder jeg ris og salt i vandet.
Efter ti minutter slukker jeg komfuret.
Efter ti minutter mere er risene klar.
I dag prøvede jeg så at helde risene over med kogene vand og lade dem stå lidt før jeg begyndte, som artiklen anbefaler. Det resulterede i ris der var over 2 cm lange, men ellers velsmagende. Nogen bør prøve at følge alle rådenen og se hvor lange de ris blir!