Så er det endelig fredag! Dette er tråden, hvor der snakkes om alt og intet.

Denne stickytråd oprettes automatisk af botten hver fredag kl. 7, hvis intet er forkert.

  • @Grippler
    link
    45 months ago

    kan seriøst ikke komme i tanke om noget sådan rigtigt rigtigt jeg kan bruge det til

    Nej det er præcist sådan jeg også havde det. Har da også mest printer figurer til ungerne og forbedringer til printeren selv. Men det er da blevet til nogle småting som lige gjorde noget lidt nemmere.

    Min største problem ifht. at bruge den mere aktivt til at løse et problem, er min manglende evne til at designe ting selv. Jeg er stadig ret afhængig af, at nogle andre har lavet en model, medmindre det er noget meget simpelt.

    • @EvilCartyen
      link
      45 months ago

      Jeg har kolleger der roder med det, og de printer altid ‘holdere’ til ting, som som regel ikke behøver holdes, fx kuglepenne.

      En dag, når jeg kan printe køkkenredskaber jeg mangler i en god kvalitet og af noget fødevaregodkendt filament, giver jeg det et skud.

      • @Grippler
        link
        2
        edit-2
        5 months ago

        Har haft printet nogle beslag, bøsninger og den slags småting. Men for at man rigtig kan bruge den til at løse problemer skal man jo kunne lave modellerne selv. Jeg har ikke umiddelbart behov for at kunne printe fødevaregodkendt, men det kræver mere end bare filamenter. Hele hotend der laver ekstruderingen skal være fødevaregodkendt, og så kan du også KUN bruge den til det og ikke andre materialer.

        Det er helt sikkert ikke primært et funktionelt værktøj for mig endnu, det er stadig mest legetøj/gadget. Jeg har dog f.eks. repareret vores food processor da det ene remhjul var knækket, der kunne jeg printe et nyt på en times tid.

        • @EvilCartyen
          link
          25 months ago

          Hobbyer skal jo helst bare give mening og værdi for dem der har dem, og det lyder det til at det gør :)